Eerste blik op Stephen King-serie 'Lisey's Story' met Julianne Moore

Eerste blik op Stephen King-serie 'Lisey's Story'

De veelbelovende verfilming komt later dit jaar naar streamingdienst Apple TV+.

Zilko Tarici, 23 februari 2021 15:42

Een tijd terug werd al bekend dat Julianne Moore en Clive Owen de hoofdrollen zullen spelen in de tv-verfilming van Stephen Kings boek Lisey's Story. Moore speelt de titulaire rol en Owen haar overleden echtgenoot.
Vandaag hebben we een eerste afbeelding van de serie voor jullie, alsmede een paar bewegende beelden in een promovideo van Apple TV+ (deze beginnen rond de 50 seconden). De afbeelding zie je boven het artikel en de preview bekijk je hieronder.

De miniserie bestaat uit acht afleveringen, die allemaal werden geschreven door King zelf. King doet ook dienst als uitvoerend producent. Naast Moore en Owen zijn er in de serie rollen weggelegd voor acteurs als Dane DeHaan, Joan Allen en Sung Kang.

Een andere kant van King
Lisey's Story wordt omschreven als een zeer persoonlijke thriller die gaat over de belevingswereld van een vrouw twee jaar na de dood van haar man. Niet zo zeer de horror die we gewend zijn van King, maar de serie zou wel eens een bovennatuurlijk randje kunnen hebben.

Lisey's Story wordt geproduceerd door J.J. Abrams en is later dit jaar te streamen via Apple TV+.


Bron: Bloody Disgusting

Lees meer over: Julianne Moore, Clive Owen, Stephen King, Liseys Story, Apple, Joan Allen, Dane DeHaan, Sung Kang, Jennifer Jason Leigh

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws