Vette trailer derde seizoen 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans M.C.'

Vette trailer 'Mayans M.C.' seizoen 3

De spinoff van Sons of Anarchy is inmiddels alweer bij het derde seizoen beland.

Zilko Tarici, 23 februari 2021 om 15:17

FX heeft vandaag de volledige trailer voor het derde seizoen van Sons of Anarchy-spinoff Mayans M.C. vrijgegeven. In de beelden krijgen we een voorproefje van wat we kunnen verwachten als EZ Reyes en zijn bende te maken krijgen met een grenssluiting.
Mayans M.C. is het volgende hoofdsstuk in de Sons of Anarchy-saga. De beroemde serie van Kurt Sutter was zeven seizoen lang de populairste serie uit de geschiedenis van FX. De Mayans speelden vaker een rol in de verhaallijn en kregen door hun populariteit uiteindelijk hun eigen serie.

De spinoff-serie speelt zich af in een wereld ná Jax Teller. Hoofdpersonage is EZ Reyes, een gozer die net uit de gevangenis komt en een nieuwe lid is van de Mayan MC-club op de grens van Californië en Mexico.

Mayans 4 life
De hoofdrollen in Mayans M.C. worden gespeeld door Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo en Carla Baratta.

Het derde seizoen van Mayans M.C. begint op 16 maart a.s.Lees ook: Eindelijk weten we wanneer 'Mayans M.C.' verder gaat

Lees ook: 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans MC' krijgt een derde seizoen!

Bron: FX

Lees meer over: Sons of Anarchy, FX, Mayans MC, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Raoul Trujillo, Kurt Sutter

Populair nieuws