search
Topacteur verklapt waarom hij in de Marvel-serie 'Moon Knight' gaat spelen
Series / Nieuws

Topacteur verklapt waarom hij in de Marvel-serie 'Moon Knight' gaat spelen

De Marvel-serie Moon Knight heeft meerdere topacteurs. Ook Ethan Hawke.

Veel van de nieuwe namen in de Marvel-series op Disney+ zijn nog redelijk onbekend. Dat zal bij de serie Moon Knight anders zijn, aangezien daarin in ieder geval twee grote namen uit Hollywood een rol gaan spelen.

Al even geleden werd bekend dat Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens) de titelrol gaat invullen en niet veel later voegde ook Ethan Hawke (The Purge, Training Day) zich bij de show.

Waarom Ethan Hawke in Moon Knight gaat spelen
In gesprek met The Ringer onthulde Hawke, die eerder rollen in superheldenproducties weigerde, waarom hij nu wel 'ja' heeft gezegd. De aanwezigheid van Isaac blijkt enorm belangrijk te zijn geweest.

"Belangrijk voor mij was de aanwezigheid van Oscar, om eerlijk te zijn", zei Hawke. "Ik vind hem een "‹"‹heel indrukwekkende speler in mijn vakgebied. Ik hou van wat hij doet met zijn leven. Hij doet me denken aan de acteurs die in ontmoette toen ik voor het eerst in New York aankwam, en naar wie ik opkeek."

"Oscar is jonger dan ik, en ik hou van de manier waarop hij zichzelf profileert, en ik hou van de manier waarop hij denkt. En over het algemeen gebeuren er goede dingen als je in de kamer bent met mensen die je leuk vindt, toch?!" aldus de acteur.

Moon Knight is een van de series die in 2022 op Disney+ moeten gaan verschijnen. Hawke speelt de nog onbekende schurk.Lees ook: Nieuwe Marvel-serie 'Moon Knight' voor Disney+ vindt zijn schurk in grote Hollywood-naam

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen rondom de aankomende Marvel-serie 'Moon Knight'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen