Tim Burton maakt 'Wednesday Addams' serie voor Netflix

'Wednesday Addams' serie in de maak voor Netflix

Netflix heeft echt geweldig nieuws voor fans van 'The Addams Family'...

Geoffrey Ketels, 22 februari 2021 17:53

Fans van The Addams Family hebben weer iets moois om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk een serie in productie die draait rond Wednesday Addams.
Er zijn natuurlijk reeds verschillende films en series over The Addams Family verschenen. In tegenstelling tot deze projecten draait het in de nieuwe reeks op Netflix echter echt om Wednesday.

Meteen zijn de verwachtingen voor het aankomende project hooggespannen. Dat niet alleen omwille van het onderwerp van de reeks, maar ook omdat niemand minder dan Tim Burton er zijn medewerking aan verleent. Hij maakt met deze nieuwe reeks dan ook zijn debuut voor het kleine scherm.

Wednesday
Het vinden van een geschikte titel voor deze nieuwe serie zal wellicht niet zoveel voeten in de aarde hebben gehad. Netflix heeft er namelijk voor gekozen om ze gewoon Wednesday te dopen. Het wordt een coming-of-age serie die zou beschikken over een griezelige touch. De reeks wordt zowel geschreven als geproduceerd door Alfred Gough en Miles Millar.

De serie Wednesday zal in totaal 8 afleveringen gaan tellen. Wanneer de reeks precies zal verschijnen is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Wednesday, serie, series, The Adams Family, Netflix, Tim Burton

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws