'The Walking Dead' krijgt ongelofelijke seizoensfinale

Het tiende seizoen van The Walking Dead gaat met een ongelofelijke aflevering eindigen.

Jim Pedd, 23-02-2021 18:55

Het tiende seizoen van The Walking Dead kreeg er vanwege corona een derde deel bij. Zes kleinschalige afleveringen werden toegevoegd aan het aanbod, en opgenomen met als doel wel content te bieden, maar niet zo groots als afleveringen normaliter zijn.
De tiende reeks eindigt met de aflevering Here's Negan, een losse verfilming van de gelijknamige, op zichzelf staande comic van Robert Kirkman. Daarin zien we Negan als het Walker-virus uitbreekt en sterft zijn vrouw aan kanker.

Heel erg naar uitkijken
Angela Kang vertelde dat ze heel erg uitkijkt naar de aflevering. "Ik kijk er heel erg naar uit dat fans deze aflevering kunnen zien. Robert Kirkman schreef een prachtige comic Here's Negan en we hielden daar als schrijvers ook echt van," aldus Kang.

"We wilden dit eigenlijk altijd al verfilmen, maar konden niet het juiste moment vinden hiervoor. Nu hebben we dat wel en dus kijken we er heel erg naar uit om jullie dit te laten zien. We hebben zijn echte vrouw, Hilarie Burton, gecast als Lucille en zij is echt perfect voor die rol."

"Ik kijk er heel erg naar uit dat jullie die twee straks samen kunnen zien. Hun chemie, de manier waarop ze interactie met elkaar hebben, dat is echt zo sterk. Het geeft je ook een heel nieuwe kijk op hoe Negan was voordat dit allemaal gebeurde."

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead'-ster krijgt gigantisch bedrag voor laatste seizoen

Lees ook: IJzingwekkende openingsminuten 'The Walking Dead' seizoen 10C vrijgegeven

Bron: CB

Lees meer over: The Walking Dead, Heres Negan, Negan, Robert Kirkman, Angela Kang

Populair nieuws