Is dit de volgende serie die een reboot krijgt?

Is dit de volgende serie die een reboot krijgt?

Acteur Scott Bakula, voormalig hoofdrolspeler, ziet het helemaal zitten om Quantum Leap terug te brengen.

Jim Pedd, 23 februari 2021 om 19:57

Als acteur Scott Bakula zijn zin krijgt, kunnen we straks allemaal naar een reboot van Quantum Leap kijken. Hij vindt het nu al een goed en relevant idee om de serie terug te brengen.
De serie volgde Dr. Sam Beckett, een natuurkundige die besluit zijn tijdreistheorie op zichzelf te testen. Hij komt daardoor terecht in het verleden en zit tijdelijk in de lichamen van mensen die hulp nodig hebt. Hij hoopt altijd terug naar huis te kunnen, maar dat lukt alsmaar niet. Tijdens zijn reizen zit Beckett opgescheept met zijn slimme holografische vriend Admiral Al Calavicci.

Innovatief en slim
De serie liep tussen 1989 en 1993 en gold toen als een innovatieve en slimme draai aan het genre van tijdreisfilms en -series. Wat de acteur betreft, zit een reboot er zeker in.

"Ik vind de serie natuurlijk nog altijd heel speciaal. Ik zou, wie het ook mag doen, echt veel succes willen wensen. Ik bedoel, het idee om in andermans schoenen te stappen is nu zo relevant en zo belangrijk. We zijn echt verdeeld geraakt," aldus Bakula.

Hij sprak ook uit te hopen dat de makers, mocht er een reboot komen, Sam een naïef kind lieten zijn. "Hij was toevallig een geniale wetenschapper, die ineens terecht kwam in allerhande situaties die hij zich nooit had kunnen voorstellen."

Bron: TVLine

Lees meer over: Quantum Leap, Scott Bakula

Populair nieuws