Verloren aflevering 'Doctor Who' eindelijk op de buis

Verloren aflevering 'Doctor Who' op de buis

De fans kunnen zich opmaken voor de uitzending van een verloren geachte aflevering van Doctor Who.

Bram de Groot, 23 februari 2021 om 20:18

De serie Doctor Who is een van de langstlopende series tot op heden en het is dus niet vreemd dat er soms iets fout is gegaan. Zo raakte de BBC de zesde aflevering uit het vijfde seizoen van de klassieke reeks van de serie kwijt. Deze wordt binnenkort op televisie uitgezonden.
De aflevering heeft de titel Doctor Who: Fury from the Deep werd opnieuw in elkaar gezet via animaties en audiofragmenten. In september 2020 verscheen de aflevering overigens al via 'home media' en nu wordt de aflevering uitgezonden op BBC America en AMC+.

Zes afleveringen van een half uur
De "aflevering" bestaat uit zes kortere episodes van een half uur en deze verschijnen midden maart op de zenders en wie weet vinden ze ook hun weg naar de Nederlandse televisie. Overigens gingen er wel meer afleveringen van de serie verloren.

In het "nieuwe" avontuur landt TARDIS op het zeeoppervlak voor de kust van Engeland. The Second Doctor (Patrick Troughton) en metgezellen Jamie (Frazer Hines) en Victoria (Deborah Watling) komen aan wal om daar door bewakers neer te worden geschoten schieten met verdovingspijlen.


Lees ook: Fraai boek - Doctor Who: Essential Guide to 50 Years of Doctor Who

Bron: comicbook

Lees meer over: Doctor Who, Patrick Troughton, Fury from the Deep, BBC

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws