Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Dit speelt Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Robert Patrick verschijnt voor eventjes in The Walking Dead, maar wat zijn rol is, wisten we nog niet.

Jim Pedd, 24 februari 2021 om 06:00

Father Gabriel en Aaron kruisen in het tiende seizoen van The Walking Dead het pad van de gestoorde man Mays. Die rol wordt gespeeld door Robert Patrick, een gastster.
Volgens Angela Kang wordt dit een van de belangrijkste afleveringen van dit nieuwe seizoen. "We gaan Aaron en Gabriel in een ouderwets Walking Dead verhaal om te overleven zien, en dat gaat ons heel veel vertellen over de staat van Alexandria. Dat wordt weer superbelangrijk voor de rest van het verhaal," aldus Angela Kang.

Twee dronkaards
Als de dronken Gabriel en Aaron gezamenlijk onderdak zoeken in een winkel, komen ze daar een geharde loner tegen genaamd Mays. Die daagt Gabriel uit omdat hij een priester is en gebruikt zelfs Bijbelpagina's als toiletpapier.

"Dit is echt een aflevering waar ik van houd," aldus Angela Kang. "Het is echt een back-to-basics verhaal dat draait om overleven. Het gaat gewoon over een stel mensen dat op zoek is naar voedsel."

"Dat is dus echt helemaal terug naar de basis. En zij proberen echt in wat diepe filosofie te duiken, om te kijken naar de staat van de wereld, wat ze geloven, of ze denken dat je mensen kan geloven."

Lees ook: Gerucht: 'The Walking Dead'-ster krijgt gigantisch bedrag voor laatste seizoen

Lees ook: IJzingwekkende openingsminuten 'The Walking Dead' seizoen 10C vrijgegeven

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Robert Patrick

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws