'Superman & Lois' vindt een nieuwe schurk

'Superman & Lois' vindt een nieuwe schurk

De serie Superman & Lois krijgt er weer een slechterik bij in de vorm van een gestoorde professor.

Jim Pedd, 25 februari 2021 om 11:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Superman & Lois is van start op The CW. Vandaag horen we via showrunner Todd Helbing dat de serie het debuut heeft van de gestoorde wetenschapper Professor Thaddeus Killgrave.
"Soms is het verhaal van Superman ook echt een Superman-verhaal, en zie je hem dan niet alleen wat mensen in elkaar slaan. Dat zorgt voor een verhaal dat je niet direct zou verwachten. Dat brengt aflevering 3 bijvoorbeeld. En soms is er een nieuwe schurk, soms heeft het te maken met de mythologie van een serie," begon Helbing zijn inleidend verhaal.

De professor
"We wilden geen freak-of-the-week doen, maar wilden ook niet slechts één schurk. En we wilden ook niet de graphic novel aanpak van Eric Wallace volgen. We wilden dus echt iets doen wat echt van ons is, iets unieks, namelijk kijken hoe de familie reageert op wat zich om hen heen afspeelt. En wat daarvan de ware betekenis is."

Thaddeus Killgrave debuteerde in juli 1988 in de comics, als een wetenschapper die apparaten maakte om Superman te verslaan. Tegelijk verkocht hij bijvoorbeeld ook ooit een kernbom aan de Joker.

Het personage zal in bredere zin een rol hebben in dit seizoen, en zal een van de vele schurken zijn die het opneemt tegen Clark Kent en Lois Lane.

Lees ook: 'Superman & Lois' wordt anders dan andere series in het Arrowverse

Lees ook: Eerste recensies 'Superman & Lois': Is deze nieuwe Arrowverse-serie de moeite waard?

Bron: EW

Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Arrowverse, Thaddeus Killgrave, Todd Helbin

Populair nieuws