search

Ons nieuws van donderdag 25 februari 2021

Ongemakkelijke eerste foto voor 'The Boys' seizoen 3
Series / Foto's

Ongemakkelijke eerste foto voor 'The Boys' seizoen 3

Sowieso is de superheldenserie The Boys van Amazon verre van gemakkelijk.

Het eerste en tweede seizoen van The Boys van Amazon Prime Video waren een genot voor vele fans van het genre. De superhelden in de serie zijn flink bizar en de actie is keihard. En dan zit er ook nog een hoop maatschappelijke kritiek in de show.

Het derde seizoen moet uiteraard een vervolg geven aan de uitkomst van seizoen twee. We weten al dat in dat seizoen het nieuwe personage Soldier Boy te zien krijgen, gespeeld door Supernaturals Jensen Ackles.

Uiteraard keert Homelander terug!
Om de start van de opnames te vieren zie je hieronder via showrunner Eric Kripke een foto van een standbeeld van Homelander van Antony Starr. En die foto focust zich niet op zijn spierballen...

De acteur zei even geleden dat zijn peronage in seizoen drie weer een paar stappen verdergaat. "Er zijn twee woorden die Eric [Kripke] tegen me heeft gezegd over seizoen 3," zei Starr vorig jaar in een interview. "Zijn beschrijving voor Homelander in seizoen 3 was: 'Twee woorden, moorddadige maniak.' Dat is alles wat ik weet."



Lees ook: Goed nieuws voor fans van de superheldenserie 'The Boys'

Lees ook: Herogasm uitgelegd: de superheldenorgie in 'The Boys'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komende tijd veel nieuwe Disney+ series: datums aangekondigd voor Marvel en Star Wars
Series / Nieuws

Komende tijd veel nieuwe Disney+ series: datums aangekondigd voor Marvel en Star Wars

Van Loki tot Star Wars: The Bad Batch. En zo nog wat shows.

Aankomende maanden lijkt Disney+ warm te gaan draaien met nieuwe content. Dit jaar trapte de streamingdienst al af met de eerste series in het Marvel Cinematic Universe en komende maanden volgt er veel meer.

Disney+ heeft nu voor een flink aantal nieuwe shows startdatums onthuld. De meest opvallende datums zijn voor de revivalserie The Mighty Ducks: Game Changers (26 maart), de animatieserie Star Wars: The Bad Batch (4 mei) en uiteraard de derde Marvel-serie Loki die aftrapt op 11 juni.

De aangekondigde series tot en met juli
- The Falcon and the Winter Soldier - 19 maart
- The Mighty Ducks: Game Changers - 26 maart
- Big Shot - 16 april
- Star Wars: The Bad Batch - 4 mei
- High School Musical: The Musical: The Series Season 2 - 14 mei
- Loki - 11 juni
- Zenimation Season 2 - 11 juni
- The Mysterious Benedict Society - 25 juni
- Monsters at Work - 2 juli
- Turner & Hooch - 16 juli
- Chip 'N' Dale: Park Life - 23 juli

Van bovenstaande series verschijnen komende weken waarschijnlijk meer details. Uiteraard heeft Disney ook in de tweede helft van 2021 nog heel wat plannen. Denk aan sowieso een reeks Marvel-series en Star Wars.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De aanstekelijke tienerserie 'Ginny & Georgia'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De aanstekelijke tienerserie 'Ginny & Georgia'

Op 24 februari heeft streamingdienst Netflix de fijne tienerserie 'Ginny & Georgia' aan haar aanbod toegevoegd...

Is het al even geleden dat je nog een echt leuke tienerserie hebt gezien? Dan brengt het nieuwe Ginny & Georgia daar mogelijks verandering in.

In de serie Ginny & Georgia volgen we de vrijgevochten Georgia (gespeeld door Brianne Howry) en haar kinderen. Haar kinderen zijn Ginny en Austin, gespeeld door respectievelijk Antonia Gentry en Diesel La Torraca.

De moeder en haar twee kinderen beslissen op een zeker ogenblik om te verhuizen naar het noorden met als doel om een frisse start te maken. Dat verloopt echter niet bepaald van een leien dakje, in tegendeel...

Eerste project
Deze tienerserie is het eerste project van Sarah Lampert. Aangesteld als showrunner voor deze reeks is Debra J. Fisher. Zij is dan weer niet aan haar proefstuk toe. Ze was eerder dan ook al betrokken bij series als Alias en Criminal Minds.

Heb jij er ook al zin in gekregen om deze serie te bekijken? Dat is geen probleem! Ze is namelijk vanaf nu te bekijken op Netflix! De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Langverwachte serie 'The Irregulars' volgende maand op Netflix
Series / Nieuws

Langverwachte serie 'The Irregulars' volgende maand op Netflix

Fans van spanning en mysterie zijn in maart terug aan het juiste adres bij Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van Sherlock Holmes! In maart verschijnt op Netflix namelijk de serie The Irregulars. Spanning verzekerd!

Een groepje misfits krijgt in de serie The Irregulars de opdracht van niemand minder dan Watson en Sherlock Holmes om enkele bovennatuurlijke verschijnselen te gaan onderzoeken in de Engelse hoofdstad Londen.

Terwijl het groepje de misdaden oplost gaat Sherlock Holmes er toch een beetje met de eer vandoor.

Baker Street Irregulars
Het spreekt voor zich dat de reeks The Irregulars losjes is gebaseerd op de verhalen van Sir Arthur Conan Doyle. Het gaat dan uiteraard meer bepaald om de Baker Street Irregulars. Het is uiteindelijk Tom Bidwell die er een serie van heeft gemaakt.

De serie The Irregulars zal bestaan uit in totaal acht afleveringen. Deze afleveringen zijn te bekijken vanaf 26 maart op Netflix. Wil je graag alvast even een voorsmaakje hebben? Dat kan met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!
Series / Nieuws

'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!

Volgende maand wordt het zevende seizoen al toegevoegd aan het aanbod van Netflix...

Goed nieuws voor fans van de serie The Flash! De afleveringen van het zevende seizoen zullen immers slechts een paar dagen later ook al te bekijken zijn op Netflix!

Eerder raakte reeds bekend dat de première van het zevende seizoen van de serie The Flash werd uitgesteld met een week. Dit was het gevolg van de speciale première van Superman and Lois. Omwille van die reden is de première verplaatst naar 2 maart bij The CW.

Normaal betekent bovenstaande dat het nog wel even wachten is tot ook de Netflix-abonnees aan de slag kunnen met het nieuwe seizoen. Dat is nu dus niet het geval. Vanaf 5 maart is het zevende seizoen dan ook reeds te bekijken bij 's werelds grootste streamingdienst.

Achtste seizoen
In tussentijd kunnen we vaststellen dat The Flash erg populair blijft. Ondanks het feit dat het zevende seizoen dus nog moet verschijnen werd er ondertussen ook al een achtste besteld. De serie ging voor het eerst in première in het jaar 2014. Ze vertelt het verhaal van Barry Allen die na een ongeval een superkracht krijgt. Hij verandert vervolgens in een ongelofelijk snelle superheld die Central City moet beschermen tegen haar vijanden.

Kijk jij dus met andere woorden ook al uit naar het verschijnen van het zevende seizoen van The Flash? Dan moet je daarvoor nog maar even geduld koesteren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor zombieseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The Walking Dead | Bing nu! | 10 seizoenen

Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen. Op Netflix staan negen volledige seizoenen en een groot deel van seizoen tien waarvan komende weken zes bonusafleveringen verschijnen, waarschijnlijk niet gelijk op Netflix.



iZombie | Bing nu! | 5 seizoenen

Liv (Rose McIver) zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden. De complete serie van deze zombiekomedie staat op Netflix.



Z Nation | Bing nu! | 5 seizoenen

Een team begint aan een gevaarlijke missie: het vervoert een man die een dodelijk zombievirus heeft overleefd, in de hoop dat hij een vaccin kan helpen ontwikkelen. Deze serie van Syfy en The Asylum hield het vijf seizoenen vol. Alle 68 afleveringen staan op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'WandaVision' van Disney+ een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'WandaVision' van Disney+ een tweede seizoen?

WandaVision krijgt nog maar twee afleveringen. Maar of de serie nog meer seizoenen krijgt?

Marvel-baas Kevin Feige bevestigt dat er op dit moment geen plannen zijn voor een tweede seizoen van WandaVision. Het verhaal van die serie wordt voortgezet met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dus meer seizoenen zijn niet direct nodig.

De serie is een groot succes op Disney+ en zelfs een van de best bekeken streamingseries van dit moment. Maar dat wil niet zeggen dat er plannen zijn voor een tweede seizoen.

Geen plannen op dit moment
"Lizzy Olsen gaat van WandaVision naar de Doctor Strange-film," aldus Feige. Maar: "ik werk al te lang voor Marvel om te zeggen dat er een definitieve 'nee' is ten aanzien van een tweede seizoen voor [i]WandaVision."[/i]

Andere series kunnen makkelijker een nieuw seizoen krijgen:

"Het leuke van het MCU is, dat we natuurlijk heel veel crossovers tussen series en films kunnen maken. Dus het hangt allemaal af van het verhaal. Soms komt er wel een tweede seizoen, soms gaat het verder via een film en dan weer een serie. Soms is dat nog niet aangekondigd, maar overwegen we tweede seizoenen voor een aantal van de aankomende series."

Alles kan dus, maar voorlopig geen nieuwe reeks van WandaVision. De serie eindigt over pakweg anderhalve week.

Lees ook: Waarom 'WandaVision' dit deed aan het einde van de meest recente aflevering

Lees ook: 'WandaVision' komt met veel langere volgende aflevering
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze man wees de rol van 'Grey's Anatomy's McDreamy af
Series / Nieuws

Deze man wees de rol van 'Grey's Anatomy's McDreamy af

Heeft hij er spijt van? Absoluut niet, laat hij vandaag in een interview weten.

Rob Lowe wees de rol van Derek 'McDreamy' Shepherd af in Grey's Anatomy. Daarop ging de rol naar Patrick Dempsey, wiens carrière echt gedefinieerd is en gemaakt is door de kans die hij kreeg.

In een interview met Variety laat Lowe weten dat hij er geen spijt van heeft. Hij had zelf niet de indruk dat hij geschikt was voor de rol en wilde ook meer afwisseling als acteur.

Geen spijt
"Dat is wat tijd en ervaring je geven," begon de acteur over zijn keuze. "Er bestaan geen ongelukken. Welke keuze je ook maakt, als je hem vanuit de juiste plek maakt, is die nooit fout."

"Als ik in die rol had gezeten, was ik niet zo interessant geweest als Patrick. Fans hadden mij niet McDreamy genoemd; ze hadden mij gewoon Rob Lowe genoemd. En als ik in Grey's had gezeten, dan zou ik niet in Parks and Recreation hebben gespeeld. En alleen dat is al genoeg voor mij."

De acteur boekte inderdaad groot succes met die andere serie. Dat hij er geen spijt van heeft, maakt dat natuurlijk extra mooi!

Lees ook: Nieuwste seizoen 'Grey's Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken

Lees ook: Waarom laten nieuwe afleveringen van 'Grey's Anatomy' seizoen 17 zo lang op zich wachten?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-ster krijgt echt heel erg goed betaald
Series / Nieuws

'Stranger Things'-ster krijgt echt heel erg goed betaald

Millie Bobby Brown zou flink geld krijgen voor elke aflevering van de Netflix-hitserie.

Millie Bobby Brown doet het bijzonder goed in Hollywood. De actrice is dit jaar bijvoorbeeld te zien in Godzilla vs. Kong, maar speelt ook weer de rol van Eleven in Stranger Things.

De actrice heeft het dus druk genoeg en is ook erg populair. Niet gek dus dat ze volgens een nieuw gerucht meer geld wil voor haar rol in de serie Stranger Things van Netflix.

Vijfde seizoen
Millie Bobby Brown is volgens lekker Daniel Richtman al de best betaalde kindacteur in de filmindustrie. Dat komt doordat ze 350.000 dollar zou krijgen per aflevering van Stranger Things.

Daarmee is haar salaris, als het gerucht klopt, even hoog als dat van Winona Ryder en David Harbour. Mocht Netflix haar meer betalen, dan wordt Millie Bobby Brown ineens het best betaalde castlid van de serie.

Heel vreemd is het natuurlijk niet dat ze flink betaald krijgt voor haar rol in de serie. Zonder haar zou het nooit zo'n groot succes zijn geweest.

Lees ook: 'Stranger Things' wordt een stuk dreigender en duisterder

Lees ook: Netflix 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown krijgt het meest betaald
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Superman & Lois' vindt een nieuwe schurk
Series / Nieuws

'Superman & Lois' vindt een nieuwe schurk

De serie Superman & Lois krijgt er weer een slechterik bij in de vorm van een gestoorde professor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Superman & Lois is van start op The CW. Vandaag horen we via showrunner Todd Helbing dat de serie het debuut heeft van de gestoorde wetenschapper Professor Thaddeus Killgrave.

"Soms is het verhaal van Superman ook echt een Superman-verhaal, en zie je hem dan niet alleen wat mensen in elkaar slaan. Dat zorgt voor een verhaal dat je niet direct zou verwachten. Dat brengt aflevering 3 bijvoorbeeld. En soms is er een nieuwe schurk, soms heeft het te maken met de mythologie van een serie," begon Helbing zijn inleidend verhaal.

De professor
"We wilden geen freak-of-the-week doen, maar wilden ook niet slechts één schurk. En we wilden ook niet de graphic novel aanpak van Eric Wallace volgen. We wilden dus echt iets doen wat echt van ons is, iets unieks, namelijk kijken hoe de familie reageert op wat zich om hen heen afspeelt. En wat daarvan de ware betekenis is."

Thaddeus Killgrave debuteerde in juli 1988 in de comics, als een wetenschapper die apparaten maakte om Superman te verslaan. Tegelijk verkocht hij bijvoorbeeld ook ooit een kernbom aan de Joker.

Het personage zal in bredere zin een rol hebben in dit seizoen, en zal een van de vele schurken zijn die het opneemt tegen Clark Kent en Lois Lane.

Lees ook: 'Superman & Lois' wordt anders dan andere series in het Arrowverse

Lees ook: Eerste recensies 'Superman & Lois': Is deze nieuwe Arrowverse-serie de moeite waard?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbenders'-makers komen met nieuwe Avatar-serie
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbenders'-makers komen met nieuwe Avatar-serie

Makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko mogen de serie maken onder een eigen label.

Negentien jaar nadat Avatar: The Last Airbender begon, gaat de franchise weer door onder leiding van makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko. Het tweetal krijgt namelijk de leiding over Avatar Studios.

Die studio is opgericht voor ViacomCBS en Nickelodeon en is puur en alleen opgericht om films en series te ontwikkelen in de franchise. Het initiatief staat los van Netflix, dat een live-action verfilming van de serie wil ontwikkelen en dat in eerste instantie deed met DiMartino en Konietzko.

Nieuwe films en series
De bedoeling is om zowel films als series te ontwikkelen binnen Avatar Studios. Het eerste project is een animatiefilm die later dit jaar in productie genomen wordt. Verder kijken de makers naar nieuwe series om te maken.

"We zijn Brian Robbins en Ramsey Naito enorm dankbaar voor hun enthousiasme en respect voor Avatar, en ons als makers. Vanaf het begin hebben ze onze ambitieuze plannen ondersteund en voor een positieve, proactieve omgeving gezorgd," aldus het tweetal in een statement.

Dat lijkt een beetje een dis in de richting van Netflix, want het tweetal vertrok nadat ze creatieve meningsverschillen met Netflix hadden. "We zijn blij om terug te zijn bij Nickelodeon, waar Avatar begonnen is, om te doen wat we het beste kunnen op de grootst mogelijke manier."

Lees ook: Netflix wijzigt deze details in live-action 'Avatar: Last Airbender'

Lees ook: Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Vampire Diaries'-ster heeft slecht nieuws voor je als je een revival wil
Series / Nieuws

'The Vampire Diaries'-ster heeft slecht nieuws voor je als je een revival wil

Ian Somerhalder vindt het wel goed geweest met de serie en wil geen revival zien.

Acteur Ian Somerhalder speelde een van de hoofdrollen in The Vampire Diaries. En hoewel de serie acht seizoenen liep en hij een heerlijke rol speelde, ziet hij een terugkeer niet zitten.

De serie is een verfilming van het boek van L.J. Smith en werd erg populair op The CW. De pilot trok daar de meeste kijkers ooit en tijdens het eerste seizoen stemden gemiddeld zo'n 4 miljoen kijkers per aflevering af. Dat is veel, en hoewel de serie een prima einde had, wilden heel wat fans dat het niet zou stoppen.

Geen revival
Toch vindt Somerhalder dat er geen revival moet komen. Hij reageerde op de geruchten over een eventueel negende seizoen.

"Ik heb er eigenlijk nog niets over gehoord. Maar wat zou er dan gebeuren? Stefan en Damon hebben dan grijs haar en wandelstokken ofzo?" grijnsde de acteur. Om daarna iets serieuzer verder te gaan:

"Luister, het heeft een geweldige tijd gehad en het leeft nog steeds. Dat is zo buitengewoon, dat het nog altijd echt leeft bij mensen." Maar een terugkeer zit er dus niet in voor de hoofdrolspeler.

Lees ook: Keert ook 'The Vampire Diaries' terug voor een nieuw seizoen?

Lees ook: Hoofdrolspeler 'The Vampire Diaries'-serie kijkt tevreden terug
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession' boekt eindelijk serieuze vooruitgang
Series / Nieuws

'Succession' boekt eindelijk serieuze vooruitgang

Het lijkt erop dat de serie dan eindelijk op het punt staat om door te gaan.

Actrice Hope Davis is gecast in het derde seizoen van Succession. Ze zal het regelmatig terugkerende personage Sandi Furness spelen. Haar familie heeft een mediaconglomeraat in bezit, net als de familie Roy.

De actrice zal daarmee de dochter van Sandy Furness spelen en kan het de familie Roy en hun mediabedrijf Waystar RoCo vermoedelijk nog behoorlijk moeilijk maken. De vraag is tegelijk of die familie net zo immoreel is en vuil te werk gaat.

Nieuw castlid
In de familie is er een grote strijd gaande tussen de broers en zus over de overname van het bedrijf dat opgericht is door hun vader, Logan Roy. Die maakte tijdens de serie heel wat vijanden, waaronder Sandy Furness.

En er zit nog heel wat aan te komen. Het tweede seizoen liet zien hoe zoon Kendall het opnam tegen zijn vader Logan in wat op een behoorlijk intense machtsstrijd lijkt. De kans is groot dat de familie Furness zich daar uiteindelijk ook mee gaat bemoeien.

Hoe dan ook is het mooi nieuws, want ontwikkelingen rond Succession laten wel erg lang op zich wachten. De opnames zijn nog niet bezig en daarmee lijkt het erop dat het seizoen misschien met wat geluk eind dit jaar nog te zien is en anders pas volgend jaar.

Lees ook: 'Succession' - Dé topserie van HBO op dit moment [Dvd]

Lees ook: HBO-hit 'Succession' heeft goed nieuws voor je
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'Loki' krijgt eindelijk een premièredatum
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Loki' krijgt eindelijk een premièredatum

Marvel-fans worden dit jaar flink getrakteerd op seriegebied: na WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier krijgen we binnenkort ook Loki.

Disney en Marvel Studios hebben onthuld dat Loki, de serie over de gelijknamige populaire Marvel-schurk, vanaf 11 juni is te streamen via Disney+.

De serie werd door Marvel Studios in december 2020 omschreven als een misdaad-thriller. We zien hoe Loki het moet opnemen tegen de Time Variance Authority, die ook wel bekend staan als de TVA. Dit speelt zich af in de nasleep van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. In de eerste trailer, die ook in december verscheen, zagen we hoe Loki naar een hoop verschillende werelden afreist in de serie.

Een reden om Disney+ te houden
Marvel Studios lijkt de komende jaren met een hele hoop series te komen. En dat is goed nieuws voor Disney+, want de constante stroom aan nieuwe grootschalige content is goed voor het behoud van lidmaatschappen.

Momenteel hebben Disney+ en Marvel Studios het nodige succes met WandaVision, dat medio maart wordt opgevolgd door The Falcon and the Winter Soldier. Later dit jaar moeten ook nog series over Ms. Marvel en Hawkeye hun debuut beleven.

In 2022 is het net zo goed raak; dan komen er series over o.a. She-Hulk en Moon Knight.

Lees ook: Marvel-schurk Loki heeft grote toekomst op Disney+

Lees ook: Instagram foto aanstaande Marvel Studios-serie 'Loki' teased terugkeer Lady Sif
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt in maart met deze topseries
Series / Featured

Netflix komt in maart met deze topseries

We hebben het maandoverzicht weer voor je, vol nieuwe titels die naar Netflix komen.

Netflix komt in maart met tal van nieuwe titels. Vandaag zetten we ze allemaal voor je op een rij. Bereid je maar voor op een flinke topmaand!

Vanaf 4 maart wekelijks een nieuwe aflevering
The Flash (seizoen 7)[/b]
Het zevende seizoen van The Flash is iets anders dan je wellicht gewend bent van de serie. We krijgen namelijk eerst het eigenlijke einde van de zesde reeks te zien. Daarna pikt men een nieuw verhaal op. We zien hoe Team Flash onder meer probeert de problemen met de Speed Force op te lossen.

5 maart
Pacific Rim: The Black (seizoen 1)
Nadat Kaiju Australië in puin achterlaten, besluiten twee broers een Jaeger te gebruiken om hun ouders te zoeken. Tijdens die reis komen ze nieuwe wezens tegen en sluiten ze onverwachte bondgenootschappen.

9 maart
The House Boat (1 seizoen)
Muzikanten en vrienden Fynn Kliemann en Olli Schultz hebben twee moeilijke jaren waarin ze proberen het huis van zanger Gunter Gabriel in haar oorspronkelijke glorie te herstellen.

14 maart
The Blacklist (seizoen 7)
Red is een van de meest gezochte criminelen van de Verenigde Staten. Hij gaat een samenwerking met FBI-agent Elizabeth Keen aan en lost met haar misdrijven op.

15 maart
The Lost Pirate Kingdom (1 seizoen)
De echte piraten van de Caribbean plunderen op gewelddadige wijze de rijkdommen van de wereld en vormen een verrassend egalitaire republiek.

19 maart
Formula 1: Drive to Survive (seizoen 3)
Tijdens een verkort seizoen van 2020, gaan Lewis Hamilton, Max Verstappen en anderen de strijd aan om de wereldtitel.

26 maart
The Irregulars (seizoen 1)
In het negentiende eeuwse Londen, werkt een groepje buitenbeentjes samen aan het oplossen van bovennatuurlijke misdrijven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen