Kijkcijfers 'Superman & Lois' bekend! Is het een hit?

Kijkcijfers Superman & Lois bekend: Is het een hit

We kunnen nu echt iets zeggen over de opwinding die fans voelen over deze nieuwe Arrowverse-serie.

Jim Pedd, 26 februari 2021 om 09:20

Superman & Lois is van start. De serie vormt de nieuwste toevoeging aan het Arrowverse en ging van start met een twee uur durende eerste aflevering.
De serie werd behoorlijk op gehypet in de media en scoorde op zich best prima. Tegelijk was het niet de beste première van een serie in de geschiedenis van televisiezender The CW. Er stemden zo'n 1,6 miljoen Amerikanen af op de serie. Dat is het grootste aantal kijkers dat The CW in dit specifieke tijdsslot kreeg sinds het vijfde seizoen van The Flash twee jaar geleden.

Blijven hangen
Het belangrijkste is natuurlijk of de kijkers blijven hangen. Daar lijkt het wel op. TVLine stelt op basis van eigen onderzoek dat 93 procent van de kijkers van plan is om ook de volgende aflevering te kijken.

Als dat klopt, lijkt het erop dat Superman & Lois een prima tijd tegemoet gaat en vermoedelijk voorlopig dit soort aantallen houden.

Overigens is het wel de minst bekeken eerste afleveringen in de geschiedenis van het Arrowverse. De vorige laagterecordhouder was Batwoman, waarbij 1,86 miljoen mensen naar de eerste aflevering keken. De best bekeken première was die van The Flash met 4,83 miljoen kijkers.

Lees ook: 'Superman & Lois' vindt een nieuwe schurk

Lees ook: 'Superman & Lois' wordt anders dan andere series in het Arrowverse

Bron: TVLine

Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Arrowverse, Kijkcijfers

Populair nieuws