search
Keert 'Agents of SHIELD' terug op Disney+? Marvel-baas Kevin Feige geeft antwoord
Series / Nieuws

Keert 'Agents of SHIELD' terug op Disney+? Marvel-baas Kevin Feige geeft antwoord

Marvel-baas Kevin Feige geeft vandaag antwoord op die vraag. Maar dan wel op zijn manier.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios van plan is om Agents of SHIELD terug te brengen. Dat heeft deels te maken met de serie WandaVision. Vandaag reageert Marvel-baas Kevin Feige op de vele verhalen.

WandaVision bevat heel wat verwijzingen naar de serie Agents of SHIELD. Zo was er een Hydra Soak-reclame en werd er gerefereerd naar President Ellis. Bij Marvel lijkt niets toeval te zijn. Maar Kevin Feige wilde er niet al te uitgebreid op in gaan.

Zijn reactie
Feige vertelde: "Er zijn vaak geruchten die kloppen en er zijn ook vaak geruchten die niet kloppen. Het was geweldig om Clark Gregg terug te zien keren in het MCU met Captain Marvel. Voor de rest zeg ik alleen: we zullen moeten zien wat de toekomst brengt."

Feige ontweek dus de vragen, net als bedenker en schrijver Jac Schaeffer van WandaVision.

"Fans hebben de reclame voor Hydra Soak verbonden aan een aflevering van Agents of SHIELD, wat een van de weinige keren zou zijn dat het MCU een connectie legt met die Marvel-series. Was dat bewust? Ruiken ze aan de juiste plekjes? Dit is het punt waarop ik over iets heel anders ga vertellen. Waar kunnen we het eens over hebben? [Lacht] Het regende gisteren," was de reactie van Schaeffer.

Lees ook: Waarom 'WandaVision' dit deed aan het einde van de meest recente aflevering

Lees ook: 'WandaVision' komt met veel langere volgende aflevering
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen