Langverwachte 'Halo'-serie krijgt een nieuw logo en verhuisd naar een andere streamingdienst

'Halo'-serie krijgt een nieuw thuis en nieuw logo

Halo is niet op Showtime te zien, maar komt exclusief naar Paramount+.

Jim Pedd, 26 februari 2021 om 11:31

De langverwachte Halo-serie zal niet te zien zijn op Showtime. In plaats daarvan wordt het een streamingserie die specifiek op Paramount+ (vroeger CBS All Access) zal debuteren.
De Halo-serie begon in 2020 met de opnames, maar werd behoorlijk verstoord door de coronapandemie. De show heeft een rol voor Pablo Schreiber als de legendarische Master Chief. Jen Taylor spreekt de stem van Cortana in, wat ze ook voor de games deed.

Premium serie
De serie maakt nu dus zijn debuut op Paramount+, zodat de streamingdienst een franchise heeft los van Star Trek om zich mee te onderscheiden.

"Het levert de opwinding die je voelt tijdens het spelen van de games, maar ook een veel diepere emotionele ervaring rond de Spartans, mensen die hun menselijkheid chemisch en genetisch gewijzigd zagen. Het verhaal draait om het terugclaimen van die menselijkheid en is daarom ook zo krachtig," aldus Paramount+-baas David Nevins.

De serie belooft behoorlijk episch te worden en focust zich op een gewapende strijd die in de 26ste eeuw woedt tussen de mensheid en een buitenaardse bedreiging, de Covenant genaamd. "Halo zal diep persoonlijke verhalen verweven met actie, avontuur en een rijke versie van de toekomst."

Lees ook: Eerste beelden van de 'Covenant' de aliens in de aankomende 'Halo'-serie

Lees ook: Feestje voor fans: 'Halo'-serie krijgt nieuwe Cortana

Lees meer over: Halo, Paramount Plus, Pablo Schreiber, Jen Taylor

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws