Netflix voegde weer flink wat nieuwe series toe

Netflix voegde weer flink wat nieuwe series toe

Het was weer een prima, en behoorlijk drukke, week op Netflix met nieuw aanbod.

Jim Pedd, 26 februari 2021 om 16:33

Netflix voegde weer heel wat nieuwe series toe. Vooral de serie Age of Samurai springt er bovenuit!
The Netflix Afterparty (5 afleveringen): Deze aflevering brengt de castleden van de To All the Boys-films bij elkaar. Zij vertellen over de derde film en geven antwoorden op vragen van fans. Bovendien heeft Whitney Cummings discutabel datingadvies.

Snowpiercer (S02E5): Wilford nodigt Audrey uit in Big Alice en zint op zijn volgende stap. Layton staat voor een lastig dilemma. Josie probeert informatie door te spelen aan Snowpiercer.

Lovestruck in the City (seizoen 1): Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.

Canine Intervention (seizoen 1): Geen hond, ras of gedrag is te lastig voor Jas Leverette van Cali K9. Volg de hondentrainer uit Oakland terwijl hij met allerlei honden en hun baasjes aan de slag gaat.

Age of Samurai: Battle for Japan (seizoen 1): Deze serie verkent de oorlogvoerende koninkrijken van het feodale Japan, als diverse machtige oorlogsheren het tegen elkaar opnemen om de heerser van het land te worden.

Ginny & Georgia (seizoen 1): De vrijgevochten Georgia en haar kinderen Ginny en Austin verhuizen naar het noorden om een frisse start te maken, maar merken dat de weg niet geplaveid is met rozen.

High-Rise Invasion (seizoen 1): In een vreemde wereld moet middelbare scholier Yuri boven op een wolkenkrabber zien te overleven als gemaskerde belagers erop uit zijn om haar te doden.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws