search
'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!
Series / Nieuws

'The Flash' seizoen 7 is al erg snel te bekijken op Netflix!

Volgende maand wordt het zevende seizoen al toegevoegd aan het aanbod van Netflix...

Goed nieuws voor fans van de serie The Flash! De afleveringen van het zevende seizoen zullen immers slechts een paar dagen later ook al te bekijken zijn op Netflix!

Eerder raakte reeds bekend dat de première van het zevende seizoen van de serie The Flash werd uitgesteld met een week. Dit was het gevolg van de speciale première van Superman and Lois. Omwille van die reden is de première verplaatst naar 2 maart bij The CW.

Normaal betekent bovenstaande dat het nog wel even wachten is tot ook de Netflix-abonnees aan de slag kunnen met het nieuwe seizoen. Dat is nu dus niet het geval. Vanaf 5 maart is het zevende seizoen dan ook reeds te bekijken bij 's werelds grootste streamingdienst.

Achtste seizoen
In tussentijd kunnen we vaststellen dat The Flash erg populair blijft. Ondanks het feit dat het zevende seizoen dus nog moet verschijnen werd er ondertussen ook al een achtste besteld. De serie ging voor het eerst in première in het jaar 2014. Ze vertelt het verhaal van Barry Allen die na een ongeval een superkracht krijgt. Hij verandert vervolgens in een ongelofelijk snelle superheld die Central City moet beschermen tegen haar vijanden.

Kijk jij dus met andere woorden ook al uit naar het verschijnen van het zevende seizoen van The Flash? Dan moet je daarvoor nog maar even geduld koesteren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen