Nieuw op Netflix: Het eerste seizoen van 'Murder Among the Mormons'

Nieuw op Netflix: 'Murder Among the Mormons'

De docuserie geeft een schokkende kijk op de donkerste bladzijde uit de geschiedenis van de mormoonse gemeenschap...

Geoffrey Ketels, 28 februari 2021 om 14:06

Op 3 maart verschijnt op Netflix de gloednieuwe docuserie Murder Among the Mormons. Deze nieuwe docuserie geeft een bijzonder uitgebreide kijk op één van de meest schokkende misdaden die ooit onder de mormoonse gemeenschap heeft plaatsgevonden. Daarbij wordt er uiteraard ook speciale aandacht besteed aan het criminele meesterbrein daarachter.
Deze nieuwe docuserie is de eerste diepgaande documentaire die één van de meest geruchtmakende misdaden ooit in de mormoonse gemeenschap belicht. Deze serie zal bestaan uit drie delen en werd geregisseerd door Jared Hess. Ook Tyler Measom is als regisseur bij het project betrokken.

Bomaanslagen
Murder Among the Mormons vertelt het verhaal van de beruchte bomaanslagen die plaats hebben gevonden in het jaar 1985 in het Amerikaanse Salt Lake city. Bij de bomaanslagen kwamen twee mensen om het leven. Dit was reeds een grote schok voor de mormoonse gemeenschap, maar de belangrijkste schok moest dan eigenlijk nog komen.

In de auto van een derde slachtoffer werden namelijk een aantal belangrijke mormoonse documenten teruggevonden. Het ging daarbij onder meer om de beruchte White Salamander Letter.

Ben jij ook benieuwd naar hetgeen deze serie allemaal voor jou in petto zal hebben. Bekijk dan zeker en vast even de trailer die je hieronder terug kan vinden. De serie is op Netflix te bekijken vanaf 3 maart 2021.


Lees meer over: Murder Among the Mormons, serie, series, Netflix

Populair nieuws