'WandaVision' krijgt extra lange seizoensfinale

De laatste aflevering van WandaVision is de langste die de serie heeft gehad.

Jim Pedd, 28-02-2021 13:19

De finale van WandaVision staat om de hoek. Vrijdag aanstaande eindigt de serie al. Naar verluidt is die aflevering de langste tot nu toe.
Aflevering 8 was nu de recordhouder, met 47 minuten. Maar de finale van dit seizoen duurt 50 minuten. Dat is drie minuten langer dus dan het vorige record. De speelduur komt vanuit Reddit, waar een gebruiker ook de speelduur van de vorige afleveringen met succes lekte. Daarmee duurt de serie net geen 6 uur, wat eerder een beetje beloofd werd. In totaal neemt de boel 5 uur en 50 minuten in beslag.

Zes uur durende film
Volgens acteur Paul Bettany voelt dit seizoen als we het eenmaal helemaal hebben kunnen zien als een zes uur durende film. Dat betekent dat we de komende vijftig minuten vermoedelijk heel wat typisch Marvel-geweld gaan zien.

"Ze hebben mij echt een zes uur durende film gepitcht, iets waar ik in geen miljoen jaar van had durven dromen," aldus Bettany.

De serie draait tot nu toe met name om de manier waarop Wanda Maximoff de vele trauma's uit haar verleden heeft verwerkt. Of althans: had moeten verwerken, want dat lijkt niet helemaal goed te zijn gegaan tot nu toe.

Vrijdag is aflevering 9 te zien op Disney+.

Lees ook: Keert 'Agents of SHIELD' terug op Disney+? Marvel-baas Kevin Feige geeft antwoord

Lees ook: Krijgt 'WandaVision' van Disney+ een tweede seizoen?

Bron: ComicBook

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Paul Bettany, Elizabeth Olsen

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix