search
Nieuw op Netflix: Spectaculaire gevechten in 'Pacific Rim: The Black'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Spectaculaire gevechten in 'Pacific Rim: The Black'

De animatieserie wordt reeds lange tijd verwacht door Pacific Rim fans en nu is het dan toch eindelijk zover...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Enkele maanden na de release van Pacific Rim: Uprising werd door Netflix bekend gemaakt dat er een animatieserie zou verschijnen. Nu, zo'n drie jaar later is het dan eindelijk zover. De animatieserie Pacific Rim: The Black verschijnt heel binnenkort op streamingdienst Netflix.

In de animatieserie volgen we een broer en een zus die op zoek gaan naar hun ouders. Ze moeten dit doen in een door monsters verwoest Australië. Dat blijkt een gigantisch moeilijke opdracht te zijn, maar gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van een gigantische mecha.

Een mecha is een robot die ze als piloten kunnen bedienen. Op deze manier maken ze niet alleen meer kans om hun ouders te vinden, maar natuurlijk ook om de kaiju te verslaan.

Spectaculaire gevechten
Netflix heeft Pacific Rim fans reeds behoorlijk lopen teasen met de lancering van de eerste trailer voor de animatiereeks. In de trailer waren dan ook heel wat behoorlijk spectaculaire gevechten te zien.

Kan jij ook al niet meer wachten om deze nieuwe animatieserie te kunnen bekijken? Je geduld zal niet echt lang meer op de proef worden gesteld. De serie is dan ook te bekijken op Netflix vanaf 4 maart 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen