De tijd is op voor Team Flash in eerste beelden van 'The Flash' seizoen 7

De tijd is op voor Team Flash

The Flash laat een eerste clip zien van het zevende seizoen van de serie.

Jim Pedd, 02-03-2021 06:00

De tijd is bijna op voor Barry Allen in een nieuwe clip van The Flash. Vandaag hebben we de eerste clip van het zevende seizoen te zien gekregen.
Die sneak peek, die 1 minuut duurt, laat zien hoe Barry Allen alles bespreekt dat Team Flash op dit moment tegenwerkt. Bij hem bevinden zich ook joe West en Cecile Horton. De clip laat vooral zien dat de tijd bijna op is en begint te dringen.

De clip
De clip die je hieronder kan zien onthult dat we heel wat spanning kunnen verwachten van dit zevende seizoen. Er zijn nog heel wat niet afgeronde verhaallijnen die aandacht behoeven en uit het zesde seizoen voortkomen.


Zoals bovenstaande video laat zien, is de Mirror Master nog altijd voortvluchtig. En Barry heeft bijna geen krachten meer om de Mirror Master een halt toe te roepen. Sterker nog, hij heeft misschien nog maar een paar uur aan krachten over. En ondertussen zit Iris West nog altijd vast in het Mirrorverse.

Dat betekent dat de serie weer als vanouds behoorlijk spannend wordt in dit zevende seizoen. Er is trouwens ook al een achtste reeks besteld.

Lees ook: 'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug

Lees ook: 'The Flash' en 'Supergirl'-crossover in de maak?

Lees meer over: The Flash, The CW, Grant Gustin, Team Flash

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws