search
'The Walking Dead' komt met nieuwe brute schurken
Series / Nieuws

'The Walking Dead' komt met nieuwe brute schurken

De groep The Reapers zal het Maggie Rhee en haar vrienden moeilijk gaan maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je dacht dat de Whisperers erg waren, hebben we nieuws voor je. The Walking Dead komt weer met nieuwe slechteriken.

In de eerste aflevering van het tiende seizoen, deel drie, zagen we hoe Maggie's groep de nog nasmeulende lijken van hun vrienden Jen en Billy aantrof. Ze wisten dat het de Reapers waren die dit gedaan hebben. Een groep die het onze helden nog zwaar gaat maken.

Nieuwe schurken
Er staan nog wat dingen te gebeuren. In de nieuwste aflevering werden Maggie en Daryl aangevallen door iemand die we alleen kennen als The Attacker. Die pleegde zelfmoord, voordat ze hem konden tegenhouden. Maar er staat meer aan te komen.

"We weten dat dit onderdeel uitmaakt van het achtergrondverhaal van Maggie tot op dat punt. Er zijn een boel aanwijzingen voor wie deze persoon is, al is hij erg mysterieus en zegt hij niet veel," aldus showrunner Angela Kang.

"Hij was duidelijk goed getraind, een sterk vechter. Er is een moment waarop ze hem neerschieten, en hij gewoon door blijft gaan. Hij weet meerdere mensen uit te schakelen, en brengt onze twee sterkste personages, Maggie en Daryl, zelfs in een behoorlijk gevaarlijke situatie."

Lees ook: Dit is de rol van Robert Patrick in 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat richting grootse eindstrijd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen