Gaan we misschien toch meer zien van 'The Queen's Gambit'?

Tweede seizoen voor 'The Queen's Gambit'?

Kan het toch, dat het verhaal van Beth Harmon door gaat met een nieuw seizoen?

Jim Pedd, 3 maart 2021 om 09:39

Actrice Anya Taylor-Joy boekte een groot succes op Netflix met de televisieserie The Queen's Gambit. De serie ging naar huis met onder meer de prijs voor de beste actrice in een miniserie, maar ook met de award voor de beste ministerie.
Voor Anja Taylor-Joy was de overwinning reden om in gesprek te gaan met Entertainment Tonight. En tijdens dat interview werd ook even gesproken over de vraag of er een tweede seizoen zou kunnen komen.

Meer afleveringen?
Hoewel The Queen's Gambit duidelijk opgezet en bedacht is als een miniserie, zou er meer verteld kunnen worden over Beth Harmon. Maar volgens Taylor-Joy is daar niet of nauwelijks over gesproken door de crew.

"Misschien wel," begon ze. "Niet om iemand teleur te stellen, maar we hebben er eigenlijk nooit over nagedacht. Dit was altijd een verhaal waarin je iemand zag groeien en haar op een mooie plek achter zou laten. Dus we waren oprecht verrast toen mensen vroegen: 'Wanneer krijgen we seizoen 2'?"

"Dat gezegd hebbende, houd ik echt van het hele team dat het gemaakt heeft. Ik zou er echt meteen voor tekenen om weer met hen aan de slag te kunnen."

Lees ook: Hoe seizoen twee van 'The Queen's Gambit' zou kunnen gaan volgens Anya Taylor-Joy

Lees ook: Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van 2020!

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Queens Gambit, Anya Taylor Joy, Netflix, Beth harmon

Populair nieuws