'The Flash' neemt afscheid van een van zijn hoofdpersonen

'The Flash' neemt afscheid van hoofdpersoon

The Flash gaat iets minder vrolijk van start met zijn zevende seizoen op The CW.

Jim Pedd, 4 maart 2021 om 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze week nam The Flash afscheid van een van zijn hoofdpersonen. De serie is nu toe aan zijn zevende seizoen. En nu zien we een van de mensen die er al langere tijd was, verdwijnen.
Harrison Wells is namelijk definitief verdwenen uit de serie. Gewoonlijk is het verlies van een van de vele versies van Wells helemaal niet zo erg. Er zijn er immers meer dan genoeg. Maar ditmaal is het anders.

Speed Force terugbrengen
Doordat de Speed Force verdwenen is en Barry Allen hem met de energie van de Specter verbonden had, raakte hij definitief zonder die krachten. Er werd een kunstmatige versie gevonden, maar die was gevaarlijk en problematisch door het hoge energiegebruik.

Maar nu lijkt het erop dat er een oplossing is. De vernietiging van de vele Aardes tijdens de Crisis on Infinite Earths zorgde ervoor dat het brein van alle Wells-versies verbonden raakten. En door die verbinding konden ze ervoor zorgen dat Barry een nieuwe boost van energie kreeg, die hem voor altijd kan helpen.

Het kostte Wells echter wel zijn leven. Maar niet alleen zijn leven, maar ook dat van al zijn multiversum-tegenhangers. Daarmee nemen we dus afscheid van een vaste aanwezige in de serie.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, Harrison Wells

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws