Is een tweede seizoen van 'WandaVision' dan toch mogelijk?

Is een 2e seizoen van 'WandaVision' toch mogelijk?

WandaVision brengt hoe dan ook morgen zijn eerste seizoen op Disney+ tot een einde.

Jim Pedd, 4 maart 2021 om 11:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er zijn op dit moment geen plannen voor een tweede seizoen van WandaVision. Regisseur Matt Shakman onthulde dat er echt geen plannen voor zijn.
Vrijdag is de finale van de serie te zien. Dan nemen we afscheid van de eerste televisieserie van Disney+ en Marvel Studios. We zien dan hoe het eindigt met het bizarre stadje Westview en hoe het Wanda Maximoff en Vision vergaat.

Geen tweede seizoen
Tot nu toe is WandaVision een groot succes gebleken op Disney+. Sterker nog, het is een van de meest populaire series die de afgelopen maanden op een streamingdienst kwam te staan. Maar toch zijn er geen plannen voor een vervolg.

"Ik houd ervan om met Marvel te werken. Het is echt de beste plek van de wereld," begon Shakman. "Ze zijn zo goed met filmmakers en het is fantastisch geweest om deze serie te mogen maken."

Maar: "Er zijn geen plannen voor een tweede seizoen, helemaal niet. Dat zou wel kunnen veranderen, maar hangt echt van het verhaal af. We zijn vooral gefocust geweest op dit negen afleveringen tellend verhaal, en hopelijk komt dat tot een conclusie die bevredigend en ook verrassend voelt."
Bron: Collider

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Matt Shakman

Populair nieuws