'The Flash' brengt Jay Garrick terug in het zevende seizoen, maar hoe?

'The Flash' brengt Jay Garrick terug, maar hoe?

Hoe kan The Flash dit precies goed voor elkaar krijgen in het zevende seizoen?

Jim Pedd, 3 maart 2021 10:49

Dit seizoen is The Flash was anders dan je gewend bent. Zo wordt nu eerst nog het verhaal van het vorige seizoen van de televisieserie afgerond. Maar volgens showrunner Eric Wallace zit er veel moois aan te komen.
Er keren namelijk verschillende oude bekenden terug. Een daarvan is John Wesley Shipp, de man die in de jaren negentig The Flash speelde en dat personage weer speelde tijdens de Crisis on Infinite Earths. Shipp keert ook dit zevende seizoen terug als Jay Garrick, de Flash van Earth-3.

Een klein probleem?
Er lijkt wel een klein probleem te zijn met die terugkeer van Jay Garrick. De laatste keer dat we hem zagen, verloor hij namelijk zijn krachten. Maar volgens Wallace is dat juist wat het zo opwindend maakt.

"De truc is om een nieuwe manier te vinden om hem in het verhaal te introduceren, ook voor een heel nieuw personage als Jay Garrick. We weten nog: Jay Garrick verloor zijn snelheid. Dus wat doet hij dan in een serie die juist over Speedsters gaat? Dat is echt het verhaal voor later in dit seizoen."

Wellicht dat het personage op de een of andere manier de rol van mentorfiguur zou kunnen spelen in het zevende seizoen. Maar de vraag is ook of Barry Allen wel een mentor nodig heeft na zeven seizoenen?

Lees ook: De tijd is op voor Team Flash in eerste beelden van 'The Flash' seizoen 7

Lees ook: 'The Flash' brengt in seizoen 7 een oude bekende schurk terug

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Jay Garrick, The CW, Arrowverse, John Wesley Shipp, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws