search
Regisseur: 'WandaVision'-finale gaat teleurstellen
Series / Nieuws

Regisseur: 'WandaVision'-finale gaat teleurstellen

Voor de mensen die heel veel theorieën over het einde hebben, brengt het einde mogelijk teleurstelling.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
WandaVision is bijna voorbij. Regisseur Matt Shakman is er nu om je hoge verwachtingen te managen. Hij denkt dat sommige mensen echt teleurgesteld zullen zijn na het einde, al denkt hij ook dat genoeg mensen ervan kunnen genieten.

Vrijdag is de laatste nieuwe aflevering te zien. Dan is het seizoen voorbij en het lijkt er voorlopig niet op dat er een tweede seizoen komt. Tijdens een interview met Entertainment Weekly ging Shakman in op het einde.

Het einde van WandaVision
"Ik hoop dat ze de reis bevredigend zullen vinden," aldus Shakman. "Ik weet dat er echt veel verschillende theorieën zijn. Er zullen heel veel mensen zijn die een theorie hebben die niet uitkomt."

Maar: "we vertellen een verhaal over Wanda, die omgaat met verlies en leert hoe ze dat moet accepteren. Hopelijk zullen mensen de finale verrassend en ook bevredigend vinden. Dat voelt onvermijdelijk, omdat dit het verhaal is dat ze al de hele tijd hebben gekeken."

Het duurt gelukkig niet meer lang voordat we leren hoe het eindigt. Morgen zet Disney+ de finale van dit eerste seizoen namelijk eindelijk online.

Lees ook: 'WandaVision': Dit betekenen alle reclames in de Marvel-serie

Lees ook: Gave eerste foto van de 'WandaVision'-finale
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen