'The Simpons' breekt wéér records met nieuwe seizoenen

In elk geval tot en met 2023 kunnen fans van The Simpsons rekenen op een reeks nieuwe afleveringen.

Zilko Tarici, 4 maart 2021 15:44

The Simpsons is nu al de langstlopende tv-serie ooit, maar dat record gaat alleen nog maar moeilijker worden om te verbreken. Fox heeft namelijk officieel het groene licht gegeven voor seizoenen 33 en 34. De serie komt daarmee uit op 757(!) afleveringen.
Het nieuws over de twee nieuwe reeksen van The Simpsons komt in navolging op soortgelijk nieuws voor twee andere populaire series van Fox. Zo krijgt Family Guy een 19e en 20e seizoen en Bob's Burgers een 12e en 13e seizoen.

Matt Groening, bedenker en uitvoerend producent van The Simpsons is maar wat blij dat zijn serie wederom wordt hernieuwd. Hij zei er het volgende over:

"Iedereen die The Simpsons maakt is blij dat we opnieuw een kans krijgen. We hebben een hoop verrassingen in petto. Homer raakt een haar kwijt, Millhouse krijgt contactlenzen en Bart zal zijn tiende verjaardag voor de 33e keer vieren."

Nog steeds succesvol
Ondanks dat The Simpsons al zó lang loopt, trekt de serie nog steeds een hele hoop kijkers (in Amerika althans). Elke aflevering is gemiddeld nog steeds goed voor 7 miljoen kijkers. De eerste aflevering van het 32e seizoen was zelfs goed voor de meeste kijkers in vijf jaar tijd.

Lees ook: 'Simpsons'-personage Dr. Hibbert krijgt een nieuwe stemacteur

Lees ook: 'Mandalorian'-ster Baby Yoda duikt op in 'The Simpsons'

Bron: Deadline

Lees meer over: The Simpsons, Bobs Burgers, Family Guy, Fox, Disney plus

Informatie over de serie: The Simpsons

Populair nieuws