Obi-Wan Kenobi krijgt ook rol in 'Star Wars: Andor'

Obi-Wan Kenobi ook in 'Star Wars: Andor'

Ewan McGregor gaat het nog aardig druk krijgen met zijn terugkeer als de Jedi Master.

Zilko Tarici, 4 maart 2021 om 16:46

Rogue One-prequel Star Wars: Andor lijkt een flinke Jedi boost te krijgen. Disney+ zou namelijk volgens The Illuminerdi Ewan McGregor ook als Obi-Wan Kenobi laten opdraven in de serie. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan de serie over Obi-Wan zelf.
Net als bij The Mandalorian en The Book of Boba Fett het geval is, lijkt Lucasfilm hier ook een verbinding te willen leggen tussen verschillende series. De opnames van Andor zijn momenteel volop aan de gang en later deze maand wordt er ook begonnen aan Star Wars: Obi-Wan Kenobi. McGregor gaat het dus nog druk krijgen.

Terug van weggeweest
Andor zal daarnaast ook waarschijnlijk eerder op Disney+ te streamen zijn op Disney+, wat betekent dat we Obi-Wan dus al eerder terug zien keren dan verwacht. Waarschijnlijk zal zijn aandeel ook een opzet geven naar het avontuur dat hij zal beleven in zijn eigen serie.

Over Star Wars: Obi-Wan Kenobi stromen hier en daar ook de nodige nieuwtjes binnen. Zo werd eerder deze week bekend dat Game of Thrones-actrice Indira Varma een mysterieuze rol zal spelen. Eerder werd al bekend dat Hayden Christensen opnieuw te zien zal zijn als Darth Vader.

Er zijn nog geen concrete verschijningsdata onthuld voor Star Wars: Andor en Star Wars: Obi-Wan Kenobi.

Lees ook: Eindelijk gaat het 'Star Wars: Andor' voor de wind

Lees ook: Nieuwe foto's geven grootse set 'Star Wars: Andor'-serie prijs

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Ewan McGregor, Obi Wan Kenobi, Star Wars Andor, Darth Vader, Hayden Christensen, Star Wars, Diego Luna, Disney plus

Populair nieuws