Netflix voegde heel wat nieuwe series toe deze week

Netflix voegt heel wat nieuwe series toe

Het was behoorlijk druk op Netflix de afgelopen paar dagen, met veel nieuwe toevoegingen.

Jim Pedd, 5 maart 2021 om 15:38

Het was een behoorlijk goede week op Netflix. We zetten vandaag alle nieuwe releases van de afgelopen week voor je op een rij. Zet je maar schrap!
Snowpiercer (S02E06): Mel komt aan bij het onderzoeksstation en doet een aantal schokkende ontdekkingen. Terwijl ze probeert te overleven, denkt ze terug aan de dagen voor de Bevriezing.

The Flash (S07E01): Barry's snelheid daalt gevaarlijk laag waardoor Team Flash op zoek moet naar een oplossing die een vreselijk offer kan vergen.

The Young Pope (1 seizoen):De jonge en charismatische Lenny Belardo wordt verkozen tot eerste Amerikaanse paus, maar zijn eigenzinnigheid en problemen alarmeren het Vaticaan.

The New Pope (1 seizoen): Nu de jonge paus is uitgeschakeld, stapt een nieuwe leider naar voren. Maar met leugens en verborgen agenda's beginnen de problemen voor het Vaticaan pas.

Chapelle's Show (2 seizoenen): De briljante Dave Chappelle in een show met scherpe stand-up, imitaties en sketches waarin hij onderwerpen als racisme, politiek, beroemdheden en seks op de hak neemt.

Anne+ (2 seizoenen): Anne stort zich in het bruisende Amsterdam en beseft dat ze alleen zonder elkaar gelukkig kunnen worden.

Murder Among the Mormons (1 seizoen): In dit ongelooflijke waargebeurde misdaadverhaal wordt hoog spel gespeeld met een dodelijke afloop die een wereldwijde kerk op zijn grondvesten doet schudden.

Pacific Rim: The Black (1 seizoen): Nadat Kaiju Australië hebben verwoest, gaan een broer en zus met een Jaeger op zoek naar hun ouders. Ze ontmoeten nieuwe wezens, ongure types en onverwachte bondgenoten.

Tiger & Bunny (1 seizoen): De oude superheld Kotetsu, ook bekend als Wild Tiger, is bezorgd dat hij zijn baan kwijtraakt bij de show 'Hero TV' als het bedrijf dat hem sponsort van eigenaar wisselt.

A Love So Beautiful (1 seizoen): De liefde is even hard als zoet voor een verliefde tiener. Haar relatie met haar buurman verandert naarmate ze beiden ouder en volwassen worden.

The Bold Type (4 seizoenen): Gebaseerd op het leven van Joanna Coles, voormalig hoofdredacteur van Cosmopolitan, die ook de uitvoerend producent is. Bij een vrouwentijdschrift in New York combineren drie millennials hun carrières, de liefde en vriendschappen en het stadsleven.

Shaun Het Schaap: Avonturen op de Boerderij (1 seizoen): Het slimme schaap Shaun, de trouwe hond Bitzer en de andere vrienden maken plezier en halen kattenkwaad uit op de boerderij Mossy Bottom.

Rebecka Martinsson (2 seizoenen): Een advocate gaat voor een begrafenis terug naar haar geboorteplaats en stuit op een overvloed aan verdachte sterfgevallen, verborgen misdaden en pijnlijke herinneringen.

Word Party (5 seizoenen): Maak kennis met Bailey, Franny, Skip en Lulu. Deze schattige babydieren zouden graag met je willen feesten en woordjes leren!

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws