'SpongeBob Squarepants' krijgt tweede spin-off

'SpongeBob Squarepants' krijgt tweede spin-off

Er komt een serie rond Patrick Star, die diep in zijn verleden duikt.

Jim Pedd, 5 maart 2021 om 11:18

Nickelodeon is van plan om de SpongeBob SquarePants-franchise flink uit te breiden. Er is een tweede spin-off besteld: The Patrick Star Show.
Eerder al hoorden we dat die serie in de maak zou zijn, en nu is hij officieel besteld. Deze zomer nog moet de televisieserie te zien zijn en krijgen we dertien afleveringen te zien. De serie wordt geproduceerd door Nickelodeon Animation Studios.

The Patrick Star Show
De serie wordt een sitcom met Patrick en de rest van zijn familie, terwijl ze proberen om te gaan met de veelvoorkomende verstoringen van de dagelijkse situatie als gevolg van de wilde plannen van Patrick. We volgen ook een veel jongere Patrick Star.

De stem van Patrick Star wordt weer ingesproken door Bill Fagerbakke. En hoewel de serie draait om Patrick, zullen we ook SpongeBob weer te zien krijgen in de televisieserie. De spin-off heeft ook rollen voor de familie van Patrick, die we tot nu toe niet al te veel gezien hebben.

De serie gaat deze zomer van start en is de tweede spin-off. Eerder werd besloten om een serie genaamd Kamp Koral: SpongeBob's Under Years te maken, die exclusief naar Paramount+ komt.

Bron: ComicBook

Lees meer over: SpongeBob Squarepants, The Patrick Star Show, Nickelodeon

Populair nieuws