'The Witcher'-ster Henry Cavill zou meer geld willen

The Witcher-ster Henry Cavill zou meer geld willen

Volgens Daniel Richtman wil The Witcher-ster Henry Cavill meer geld voor het derde seizoen.

Jim Pedd, 5 maart 2021 om 12:26

Acteur Henry Cavill speelt de hoofdrol in The Witcher. Hij is in die serie te zien als Geralt of Rivia, en kreeg daar al zo'n 400.000 dollar per aflevering voor bijgeschreven.
Insider Daniel Richtman stelt nu dat Henry Cavill voor het tweede seizoen ook extra geld kreeg en er nu zelfs voor pleit bij Netflix om nog een salarisverhoging te scoren voor het eventuele derde seizoen.

Derde seizoen op komst?
Het is nog niet helemaal zeker of er een derde seizoen komt van de televisieserie. Maar die kans lijkt wel groot, gezien het grote succes van de franchise en de spin-offs die in de maak zijn hierop. Zo krijgen we een animatiefilm Nightmare of the Wolf en de spin-off serie Blood Origin.

Bovendien horen we diverse geruchten dat Netflix overweegt een serie te maken rond de heksen die zo'n grote en belangrijke rol hebben in de franchise.

Dat de franchise zo groot is maakt het voor Henry Cavill uiteraard mogelijk om goed te onderhandelen over een hoger salaris. Overigens kreeg hij ook al een salarisverhoging voor het tweede seizoen en krijgt hij daar naar verluidt bijna een half miljoen voor per aflevering.
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill

Populair nieuws