Netflix-successerie 'Lupin' seizoen 2 onthult eerste trailer!

Eerste beelden Netflix-successerie 'Lupin' S2

Het tweede seizoen van Lupin komt er al snel aan op Netflix.

Bram de Groot, 6 maart 2021 om 20:11

Begin januari dit jaar verscheen op Netflix de thriller Lupin, een Franse Netflix Original met onder meer Omar Sy. De serie bleek een succes en het tweede seizoen werd al snel aangekondigd. Nu hebben we hieronder de eerste teaser voor het vervolg.
In Lupin speelt Sy de rol van Assane Diop, een moderne witteboordencrimineel die zich voordoet als Arsene Lupos en zweert de dood van zijn vader te wreken. Het eerste seizoen bestaat uit vijf afleveringen en volgens Netflix keken zo'n 70 miljoen huishoudens naar (een deel van) de aftrap.

Teaser seizoen 2 van Lupin
Hieronder zie je nu de eerste teaser voor het tweede seizoen. Naast Sy zie je ook Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. Opnieuw zijn er vijf afleveringen.


De synopsis voor seizoen 2: De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.


Bron: Netflix

Lees meer over: Lupin, Bridgerton, Netflix, Omar Sy, The Witcher, Stranger Things

Populair nieuws