Netflix maakt bekend wanneer je 'Lupin' seizoen 2 kan gaan kijken

Wanneer seizoen 2 van 'Lupin' op Netflix komt

Het tweede seizoen van de successerie al snel op de streamingdienst te zien.

Bram de Groot, 29 januari 2021 om 12:02

Recent werd duidelijk dat de serie Lupin behoort tot een van de best bekeken series op Netflix. De Franse mysterieuze misdaadkomedie werd namelijk door zo'n 70 miljoen huishoudens voor minstens 2 achtereenvolgende minuten bekeken in de eerste 28 dagen.
Al snel verschenen er berichten over een tweede seizoen en deze blijkt nu al verrassend snel op Netflix te gaan verschijnen, en wel aankomende zomer. De vijf nieuwe afleveringen worden geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at second sight).

Lupin seizoen 2 in zomer 2021
De cast van het volgende seizoen bestaat uiteraard opnieuw uit Omar Sy en ook Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab.

Net als het eerste seizoen zal het tweede seizoen geïnspireerd zijn door de avonturen van Arsène Lupin. De galante dief Assane Diop probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Hieronder het affiche voor het tweede seizoen van de serie [i]Lupin[i] die op 8 januari op Netflix verscheen.Lees ook: Netflix boekt monstersucces met de serie 'Lupin'
Lees ook: Eerste recensies Netflix-serie 'Lupin': De moeite van het kijken waard?

Lees meer over: Lupin, Bridgerton, Netflix, Omar Sy, The Witcher, Stranger Things

Populair nieuws