search

Ons nieuws van zaterdag 6 maart 2021

3 indrukwekkende series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Nieuws

3 indrukwekkende series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips met docuseries over topsporten, die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Formula 1: Drive to Survive | Bing nu! | 2 seizoenen

Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races. Er zijn twee seizoenen opgenomen tijdens de seizoenen 2018 en 2019. Het derde seizoen verschijnt 19 maart.The Last Dance | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98. Uiteraard met grootheden als Michael Jordan, Scottie Pippen en Dennis Rodman en in tien afleveringen.El Dia Menos Pensado | Bing nu! | 3 seizoenen

De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad. Een docuserie van José Larraza en Marc Pons, met zes afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-successerie 'Lupin' seizoen 2 onthult eerste trailer!
Series / Trailer

Netflix-successerie 'Lupin' seizoen 2 onthult eerste trailer!

Het tweede seizoen van Lupin komt er al snel aan op Netflix.

Begin januari dit jaar verscheen op Netflix de thriller Lupin, een Franse Netflix Original met onder meer Omar Sy. De serie bleek een succes en het tweede seizoen werd al snel aangekondigd. Nu hebben we hieronder de eerste teaser voor het vervolg.

In Lupin speelt Sy de rol van Assane Diop, een moderne witteboordencrimineel die zich voordoet als Arsene Lupos en zweert de dood van zijn vader te wreken. Het eerste seizoen bestaat uit vijf afleveringen en volgens Netflix keken zo'n 70 miljoen huishoudens naar (een deel van) de aftrap.

Teaser seizoen 2 van Lupin
Hieronder zie je nu de eerste teaser voor het tweede seizoen. Naast Sy zie je ook Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. Opnieuw zijn er vijf afleveringen.De synopsis voor seizoen 2: De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane's familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave promo voor 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Nieuws

Gave promo voor 'The Falcon and the Winter Soldier'

Nog twee weken tot The Falcon and the Winter Soldier, de tweede Marvel/Disney+ serie.

The Falcon and the Winter Soldier heeft een zware taak. De tweede originele Marvel-serie op Disney+ moet namelijk het succesvolle WandaVision zien te overtreffen. Een voordeel heeft de serie al. Er lijkt vooral goed te zijn gekeken naar de films The Winter Soldier en Civil War.

De serie draait zoals bekend rond Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie) en Bucky Barnes / The Winter Soldier (Sebastian Stan) en ze moeten het onder meer opnemen tegen Baron Helmut Zemo (Daniel Brühl) en de Flag-Smashers. En dan is er ook nog John F. Walker, de nieuwe Captain America van de Amerikaanse overheid.

Nog twee weken te gaan!
Gisteren werd op Disney+ de negendelige serie WandaVision afgerond. Aankomende vrijdag krijgen we nog Marvel Studios' Assembled: The Making of WandaVision en op 19 maart start dan The Falcon and the Winter Soldier, vermoedelijk een reeks met zes afleveringen.

Hieronder zie je een nieuwe teaser voor de Marvel-serie die daarna wordt opgevolgd door de serie Loki.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zo zet 'WandaVision' de toekomst van het Marvel Cinematic Universe
Series / Featured

Zo zet 'WandaVision' de toekomst van het Marvel Cinematic Universe

WandaVision leidt twee films en een serie in het MCU in, en maakt dus de toekomst.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aftiteling van WandaVision bouwt met behulp van een tweetal scènes alvast een nieuwe serie in de franchise op. Ook leidt de boel alvast een tweetal films in het Marvel Cinematic Universe in. Hoe precies, dat vertellen we je in dit artikel.

Lees dus alleen verder als je SPOILERS niet erg vindt.

De serie heeft twee scènes na de aftiteling. Op basis daarvan kunnen we het een en ander over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe vertellen.

Monica, Skrulls en Nick Fury: De eerste scène laat zien dat er een andere Skrull op Aarde leeft. Zij onthult zichzelf aan Monica Rambeau in de Westview-bioscoop en zegt dat ze gestuurd is door een "oude vriend" van haar moeder Maria. Ze heeft gehoord dat ze die vriend wil ontmoeten en helpt haar daarmee. En die bevindt zich in de ruimte!

Daarmee lijkt de serie Secret Invasion die volgend jaar ergens te zien zou zijn op Disney+ op te zetten. Daarin zien we hoe een stel kwaadaardige Skrulls de Aarde proberen te infiltreren. Ook weten we dat Monica in de film Captain Marvel 2 zit, waarin haar superkrachten een rol krijgen.

Wanda en de tweeling: Ook interessant is Wanda Maximoff helemaal aan het einde van de serie. Na de aftiteling zien we dat ze een astrale projectie van zichzelf heeft, en haar echte ik, die nog in het kostuum van de Scarlet Witch zit. Zij leest de Darkhold, een boek vol duistere toverspreuken.

Terwijl ze dat doet, hoort ze de tweeling Billy en Tommy om hulp roepen. Wie weet komt de tweeling dus nog terug, en dan via een andere dimensie. Zo zou de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness kunnen inleiden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze week 3 series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze week 3 series toe

Het is qua films wel drukker op Amazon Prime Video, want er verschenen slechts 3 nieuwe series.

Er verschenen meer dan 20 nieuwe films op Amazon Prime Video. Wat televisieseries doet men het weer wat rustiger aan deze week. Toch verschenen er een paar leuke nieuwe titels op de streamingdienst. Die zetten we vandaag voor je op een rij.

Hieronder het volledige overzicht. We beginnen met de serie die een nieuwe aflevering kreeg, gevolgd door series met nieuwe seizoenen.

American Gods (S03E07): In Lakeside komt Shadow achte rde verbazingwekkende waarheid achter een reeks misdaden. Wednesday doet een schokkende ontdekking met fatale gevolgen. Laura en Salim onderhandelen met de vijand van hun vijand, terwijl Bilquis haar nieuwe pad bewandelt.

TRECX (1 seizoen): Trecx is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches "“ soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

LOL: Australia (1 seizoen): Met Rebel Wilson als presentator vechten tien van de beste komieken van Australië om te zien wie zijn gezicht in de plooi houdt terwijl ze de anderen aan het lachen willen maken. Komieken die lachen, worden één voor één uitgeschakeld, tot één komiek overblijft. Er staat $100.000 op het spel. Wie lacht als laatste?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave trailer 'The Serpent': dé nieuwe Netflix-hit?
Series / Nieuws

Gave trailer 'The Serpent': dé nieuwe Netflix-hit?

Opnieuw een veelbelovende trailer van de serie die binnenkort is te kijken op Netflix.

Tahar Rahim krijgt momenteel de nodige aandacht voor zijn acteerprestatie in dramafilm The Mauritanian, maar binnenkort kan hij waarschijnlijk op extra aandacht rekenen als Netflix-miniserie The Serpent verschijnt.

Rahim speelt in de serie een oplichter/seriemoordenaar die in de jaren '70 voor heel wat misdaden verantwoordelijk was. Deze Charles Sobhraj en zijn partner Marie-Andrée Leclerc hadden het op de zogenaamde 'Hippie Trail' die door Iran, Afghanistan, Pakistan, India en Nepal liep, gemunt op nietsvermoedende backpackers.

Een nieuwe hit voor Netflix?
Rahim brak in 2009 door met zijn fenomenale rol in A Prophet, een Franse film die inmiddels als een misdaadklassieker wordt beschouwd. Hij verzekerde onlangs iedereen dat hij en de makers de daden en het karakter van Sobhraj niet zullen verheerlijken.

The Serpent werd eerder dit jaar al uitgezonden door BBC en kon rekenen op lovende recensies. Maar net zoals bij Bodyguard het geval was, komt de serie pas enkele maanden erna naar Netflx, waar hij zomaar eens een net zo'n grote hit zzou kunnen blijken.

The Serpent is vanaf 12 april a.s. te streamen via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision'-fans draaien door na spectaculaire onthulling
Series / Nieuws

'WandaVision'-fans draaien door na spectaculaire onthulling

De serie WandaVision is voorbij, maar eindigde met een flinke knaller rond de hoofdpersoon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van WandaVision bevat een hele rits gave momenten. Een van die momenten is er een waar heel wat fans heel veel over praten op sociale media.

Vroeg in de serie kregen de Wanda Maximoff al in een versie van het bekende Scarlet Witch-kostuum te zien. Maar dat was een Halloween-kostuum. In de finale kregen we haar in het echte kostuum van de Scarlet Witch te zien en dat ziet er erg tof uit.

De Scarlet Witch
Terwijl Wanda de strijd met Agatha Harkness aangaat in de lucht, probeert die laatste haar krachten uit haar te zuigen. Maar Wanda weet Agatha te misleiden en claimt snel al haar krachten terug. Dan vormt zich om haar heen een heel nieuwe look: die van de echte Scarlet Witch.

Tweet verwijderd

De serie WandaVision draaide sterk om het verlies dat Wanda Maximoff geleden heeft in het Marvel Cinematic Universe. En ze verloor inderdaad heel wat dierbaren.

Nu is de serie echter alweer voorbij en bouwt Marvel Studios verder aan het universum.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Spider-Man'-franchise krijgt een serie rond Silk
Series / Nieuws

'Spider-Man'-franchise krijgt een serie rond Silk

Eindelijk zijn er wat serieuze ontwikkelingen te melden rond de Spider-Man serie die eraan komt.

Er wordt door Sony druk gewerkt aan nieuw materiaal in de franchise rond Spider-Man. Dat personage slingert nu druk rond in het Marvel Cinematic Universe, maar er wordt ook gewerkt aan allerhande materiaal rond Spider-Man en andere aangelieerde personages.

Zo horen we nu dat een spin-off serie rond Silk, een showrunner heeft gevonden. Bovendien zijn er nieuwe details over de serie, die straks Cindy Moon gaat volgen.

Serie over Silk
Volgens The Illuminerdi boekt Sony Pictures eindelijk vooruitgang met Silk. Sang Kyu Kim zou getekend hebben als showrunner, en ook al gesprekken voeren met een hoofdrolspeelster.

Mogelijk voert ze gesprekken met Adeline Rudolph, die ook al gesproken zou hebben met producenten Phil Lord en Chris Miller.

Volgens The Illuminerdi moet Cindy Moon in elk geval gespeeld worden door een Koreaans-Amerikaanse actrice van tussen de 19 en 29 jaar oud. Cindy staat voor het eerst in haar leven er helemaal alleen voor als we haar leren kennen in de serie. Ze heeft er een grote voorliefde voor om criminelen in elkaar te slaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Better Call Saul': Is er dan toch plek voor Bryan Cranston?
Series / Nieuws

'Better Call Saul': Is er dan toch plek voor Bryan Cranston?

Bryan Cranston speelde Walter White en fans hopen al lang op een terugkeer van dat personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hoop van heel wat fans is dat Bryan Cranston een rol heeft in Better Call Saul. Maar die kans lijkt niet heel groot.

De acteur vertelt dat hij geen spoilers kent voor het zesde en laatste seizoen van de televisieserie. Hij vertelde in een interview dat hij helemaal niets wil weten en gewoon een fan is. Hij kijkt dus uit naar de laatste afleveringen.

Groot fan
"Ik ben een fan van Better Call Saul, en heel erg blij dat ik gewoon een fan ben en niets meer dan dat," aldus Cranston.

"Om eerlijk te zijn, als ik maker Vince Gilligan zie, dan moet ik altijd zeggen: 'Let op je woorden en vertel mij niets over wat er gaat gebeuren. Ik wil niet dat je het verklapt en mijn kijkervaring verpest'. En hij lacht, maar ik meen het echt. Ik wil de serie zien zoals ieder ander."

Hoewel Cranston in het verleden aangaf dat hij meteen terugkeert voor Better Call Saul als hij gevraagd wordt, is de kans klein. Dat komt vooral omdat zijn personage, Walter White, nog een scheikundeleraar is die niets met drugs van doen heeft, op het moment dat de serie zich afspeelt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze twee series nieuw toe
Series / Nieuws

Disney+ voegde deze twee series nieuw toe

Dit is allemaal nieuw verschenen op streamingdienst Disney+ de afgelopen zeven dagen.

Er verschenen een paar nieuwe series op Disney+. Vandaag zetten we alles wat nieuw is, zoals je van ons gewend bent, voor je op een rij.

Het gaat om twee nieuwe toevoegingen deze week: de finale van WandaVision[i] en een serie die vorig jaar uit is gebracht en drie delen kent.

De nieuwe toevoegingen
WandaVision (S01E09): [i]Slotaflevering
; de gebeurtenissen in WandaVision bereiken hun hoogtepunt en het lot van alle betrokkenen ligt vast.

Black Narcissus (3 afleveringen): Wanneer de jonge nonnen van St. Faith daar een missie proberen op te zetten, wekken spookachtige mysterieus verboden verlangens op die waarschijnlijk zullen leiden tot een herhaling van een verschrikkelijke tragedie.

Mocht je benieuwd zijn wat er in maart allemaal nieuw verschijnt op Disney+, dan hebben we die informatie uiteraard ook voor je. Check daarvoor hier ons maandbericht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' van Amazon krijgt een zeer toffe fanposter
Series / Foto's

'Lord of the Rings' van Amazon krijgt een zeer toffe fanposter

Het is de bedoeling dat de Lord of the Rings-serie dit jaar of volgend jaar al te zien is.

Soms maken fans best bijzondere dingen. Zo maakte iemand een reeks fanposters voor de Lord of the Rings-serie waar Amazon Prime Video op dit moment aan werkt.

De serie speelt zich af in de Tweede Era van Midden-Aarde en draait mogelijk onder meer om de vorming van de Ring van Sauron en het eerste grote gevecht dat de vrije volkeren tegen hem hebben uitgevoerd.

Gave fanposter
Echt veel hebben we nog niet gezien van de serie. Sterker nog: we hebben nog geen titel, en weten niet wie de acteurs en actrices die allemaal getekend hebben precies gaan spelen. Gelukkig zitten fans dus niet stil en hebben we onderstaande toffe fanposters:

Bekijk op instagram


De televisieserie wordt op dit moment opgenomen in Nieuw-Zeeland. Zoals we al schreven speelt de boel zich af tijdens de Tweede Era van Midden-Aarde. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groot ensemble.

We zien hen een opnieuw opkomend kwaad in Midden-Aarde bestrijden. En die strijd brengt ons naar onder meer de Misty Mountains, de elfenhoofdstad Lindon en het adembenemende eiland Númenor.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision': De belangrijkste onthullingen uit de seriefinale op een rij
Series / Featured

'WandaVision': De belangrijkste onthullingen uit de seriefinale op een rij

De serie WandaVision op Disney+ is helaas alweer voorbij, na negen afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie WandaVision kwam gisteren tot een einde. In dit artikel vertellen we je de belangrijkste plotpunten van de finale. Let dus op: dit artikel bevat SPOILERS.

In de negende aflevering zagen we Wanda afscheid nemen van Vision. De Hex viel om hen heen uit elkaar. Daardoor stierf de Vision van haar eigen gemaakte wereldje. Gelukkig is er wel de witte Vision, die dankzij de Vision van Wanda zijn herinneringen terug kreeg. Helemaal dood is hij dus niet.

Maar er is meer
Maar er is meer. We kregen geen scheur in het multiversum te zien. Er zitten dus niet ineens ook X-Men in het Marvel Cinematic Universe. Doctor Strange werd even genoemd, maar was ook niet te zien. Wel weten we dat de serie echt draaide om een vrouw en het verwerken van haar verlies.

Agatha Harkness: Zij werd verslagen door Wanda. Sterker nog: Wanda veroordeelde haar tot een leventje als buurvrouw Agnes, een rol die ze lange tijd speelde in de serie. Maar ze is in de comics een mentorfiguur voor Wanda, en leert haar veel over magie. Dat is dankzij deze finale ook mogelijk. Agatha merkt het zelfs op: "Je gaat mij nodig hebben", waarop Wanda zegt: "Mocht het zover komen, weet ik je te vinden."

Keert Vision terug?: De White Vision verdween. Hij bevindt zich ergens in de buitenwereld en heeft zijn herinneringen terug. Daarmee zou hij dus zomaar eens later terug kunnen keren.

Monica Rambeau: Zij mag de ruimte in, op bezoek bij een van de Skrulls. Dat leerden we aan het einde van de serie in een eerste moment na de aftiteling.

Ralph Bohner: Die naam zegt je vast niet meteen iets. Maar we weten nu dat Quicksilver (of beter: Pietro) gewoon een bewoner van Westview was, die betoverd was door Agatha.

De Darkhold: De serie eindigde ermee dat Wanda het boek de Darkhold, het 'book of the damned' in handen heeft. Zij leert daar nu veel over en gaat dat vermoedelijk gebruiken in de toekomst.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Grey's Anatomy' dit personage terugbracht in seizoen 17
Series / Featured

Waarom 'Grey's Anatomy' dit personage terugbracht in seizoen 17

Het nieuwste seizoen van Grey's Anatomy kijkt ook terug naar het verleden van de franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy bracht twee geliefde personages terug. Een ervan was behoorlijk onverwacht, omdat hij vele seizoenen geleden vertrok: George O'Malley.

De serie werd in 2005 gelanceerd door Shonda Rhimes. En hoewel de serie in eerste instantie gezien werd als manier om de matige maanden door te komen, bleek hij uiterst populair. Een groot deel van de oorspronkelijke cast is inmiddels na 17 seizoenen weg, maar niet iedereen.

Terugkeer in Grey's Anatomy
In het zesde seizoen vertrok George O'Malley. Dat had vooral te maken met acteur T.R. Knight, die ruzie had met bedenker Shonda Rhimes. Hij vond dat zijn personage te weinig te doen had in de serie.
Maar de terugkeer van het personage was wat producent en showrunner Krista Vernoff al langer mogelijk. Ze legde uit dat ze al meteen toen overwogen werd om Meredith Grey als gevolg van corona te laten hallucineren, dacht dat George terug kon keren.

George moest samen met Meredith over het strand lopen, wat voor een mooi moment zou zorgen. Voor Vernoff moest het wel, omdat George een van haar favoriete personages in de serie is. Bovendien was de chemie tussen actrice Ellen Pompeo en acteur T.R. Knight altijd erg goed.

Knight vond een terugkeer in eerste instantie niet nodig. Hij vond dat het personage dat niet kon gebruiken. Tot zijn echtgenoot zei: "soms is afsluiting het sluiten van een deur, maar soms is het ook het opnieuw bezoeken van een bekende kamer."

Dat laatste bleek nodig te zijn voor George en om echt afscheid van hem te nemen.

Lees ook: Deze man wees de rol van 'Grey's Anatomy's McDreamy af

Lees ook: Nieuwste seizoen 'Grey's Anatomy' is binnenkort in Nederland te bekijken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.