search
Komt er een 'Jumanji'-serie met Dwayne Johnson?
Series / Nieuws

Komt er een 'Jumanji'-serie met Dwayne Johnson?

Jumanji brengt mogelijk een flinke uitbreiding van de franchise met onder meer Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson is op dit moment een van de best betaalde filmsterren van de wereld. Bovendien trekt hij met zijn films extreem veel mensen naar de bioscoop. Maar hij is ook geen onbekende in de wereld van televisie.

De acteur speelt op dit moment een van de hoofdrollen in de nieuwe Jumanji-films. Vanuit Daniel Richtman wordt nu het gerucht de wereld in geholpen dat Johnson mogelijk ook werkt aan een televisieserie in de franchise.

Jumanji-serie
Er wordt nu gewerkt aan een nieuwe film in de Jumanji-franchise. Dwayne Johnson zal daar wederom in te zien zijn, maar zou nu dus mogelijk ook een eigen serie maken in het universum.

De franchise stamt alweer uit 1995. In dat jaar kregen we een film te zien waarin een jongetje, Alan Parrish, vast kwam te zitten in een mysterieuze spelwereld van Jumanji, een bordspel vol gevaren. In latere films zagen we de spelwereld en werd de wereld richting de onze komen.

Waar de serie misschien over zou kunnen gaan is niet zeker, daar geeft Richtman geen informatie over in zijn gerucht. Voorlopig behandelen we het dus maar als een fabel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen