search
'The Flash' komt weer met een oude schurk in zevende seizoen
Series / Nieuws

'The Flash' komt weer met een oude schurk in zevende seizoen

The Flash brengt straks weer een slechterik terug in het zevende seizoen, om Barry weer te teisteren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Barry Allen moet het opnemen tegen een oude bekende slechterik in de volgende aflevering van The Flash. Het gaat om de aflevering Central City Strong.

The CW heeft een synopsis vrijgegeven voor de nieuwe aflevering. Uit die synopsis blijkt dat David Dastmalchian terugkeert als Abra Kadabra, die wraak zoekt tegen de snelste man die leeft. Caitlin Snow heeft intussen issues met Killer Frost en Iris worstelt met "een duister moment" uit haar verleden.

Een oude schurk
De eerste keer dat we Abra Kadabra te zien kregen, was in het derde seizoen. hij nam het op tegen Barry Allen, en bood hem daarna aan om te vertellen wie Savitar, de God of Speed, was.

Kadabra komt uit de 64ste eeuw en gebruikt zijn extreem geavanceerde technologie om de effecten van magie te simuleren. De synopsis is als volgt:

The Flash moet Abra Kadabra verslaan, die ineens terug gekeerd is in Central City. Ondertussen moet Allegra een moeilijke situatie afhandelen, en vermoedt Caitlin dat er iets mis is met Frost. Iris wordt gedwongen een duister moment uit haar leven het hoofd te bieden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen