search
Populaire serie 'Queen of the South' eindigt met vijfde seizoen
Series / Nieuws

Populaire serie 'Queen of the South' eindigt met vijfde seizoen

Het is niet lang meer wachten op de komst van het vijfde seizoen...

Geoffrey Ketels
Goed en slecht nieuws voor fans van de serie Queen of the South. Het goede nieuws is dat het vijfde seizoen van de serie er weldra aankomt. Het slecht nieuws is jammer genoeg dat de serie daarmee ten einde komt.

Reeds in het jaar 2019 werd Queen of the South vernieuwd met een vijfde seizoen. De oorspronkelijke première van de reeks vond plaats in 2016. Dat het zolang duurde vooraleer het vijfde seizoen werd gelanceerd was voornamelijk het gevolg van de Corona-pandemie.

Net zoals zoveel andere series kreeg ook het vijfde seizoen van deze reeks van USA Network af te rekenen met vertragingen door de lockdowns die werden ingelast ter bestrijding van het COVID-19 virus. Omwille van die reden verschijnt het nieuwe seizoen pas op 7 april van dit jaar.

Minder afleveringen
Nog opvallend is dat er voor het laatste seizoen van Queen of the South werd gekozen voor minder afleveringen. Bij de voorgaande seizoenen was er telkens sprake van 13 afleveringen. Voor het nieuwe seizoen zijn dat er slechts 10.

Het laatste seizoen van deze leuke serie is dus te bekijken vanaf 7 april. Zou je graag alvast een voorsmaakje willen hebben? Dan kan de onderstaande trailer daar voor zorgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen