Gave posters en beelden uit de volgende Marvel-serie!

Nieuwe promo's voor Falcon and the Winter Soldier

Na Wanda en Vision komt nu het duo Falcon en Winter Soldier naar Disney+.

Bram de Groot, 9 maart 2021 19:44

Volgende week vrijdag debuteert dan eindelijk The Falcon and the Winter Soldier, de Marvel-serie die eigenlijk verleden jaar zomer moest debuteren op Disney+ als eerste direct verbonden serie in het Marvel Cinematic Universe.
The Falcon and the Winter Soldier volgt de uiteindelijk eerste serie WandaVision op en dit keer krijgen we waarschijnlijk een echt actierijk Marvel-avontuur te zien, met vergelijkbare zaken als in de films The Winter Soldier en Civil War.

Nieuwe posters en beelden
Ondertussen heeft de serie weinig uitleg meer nodig. Uiteraard zien we Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie) en Bucky Barnes / The Winter Soldier (Sebastian Stan) en zij moeten op een of andere manier zien af te rekenen met Baron Helmut Zemo (Daniel Brühl) en de Flag-Smashers.

Hieronder zie je een promo voor de Marvel Studios Legends video's op Disney+ en een spotje voor de serie zelf.Op 19 maart verschijnt op de streamingdienst de eerste van zes afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier. Hieronder zie je vier personageposters, met naast het titelduo en Zemo ook Agent 13 / Sharon Carter van actrice Emily VanCamp.
Bron: Disney

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Captain America, Wyatt Russell, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws