search
'Starship Troopers'-acteur weet precies wat hij wil met de toekomst van de serie
Series / Nieuws

'Starship Troopers'-acteur weet precies wat hij wil met de toekomst van de serie

Casper van Dien heeft een wensenlijstje voor een eventuele serie die in de franchise kan verschijnen.

Er wordt al langer gesproken over een mogelijke serie in de Starship Troopers-franchise. Acteur Casper van Dien, die de hoofdrol speelde in de oorspronkelijke film uit 1997, heeft zelfs een pitch.

De acteur zegt nu dat hij met Robert Rodriguez in gesprek zou willen voor een terugkeer naar de serie. "Ik zou dat echt geweldig vinden," aldus Van Dien.

De perfecte man
"Volgens mij is hij de perfecte man hiervoor. Robert en ik, toen we samen werkten aan Alita: Battle Angel, sprak hij de hele tijd met mij over Starship Troopers. Ik weet dat hij van de film houdt."

De acteur ziet het wel zitten en wil die franchise wel groter maken dan ooit. Vooral nu naast Rodriguez ook regisseurs als Quentin Tarantino en Edgar Wright van de film uit 1997 bleken te houden. "Ik denk dat het geweldig zou zijn als zij allemaal een of twee of zelfs drie afleveringen zouden maken," aldus de acteur.

Nu maar hopen dat er echt een serie komt. Dan zouden we meer zien van de intergalactische oorlog van de mensheid tegen insectmonsters. En hopelijk ook meer van de onderliggende boodschap over militairen, propaganda en de jeugd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen