search
Tienerserie 'Dawson's Creek' krijgt mogelijk een reboot
Series / Nieuws

Tienerserie 'Dawson's Creek' krijgt mogelijk een reboot

De serie was tussen 1998 en 2003 mateloos populair onder tieners over de hele wereld.

Mary-Margaret Humes, die een belangrijke rol speelde in de ooit zo populaire serie Dawson's Creek, heeft laten weten dat er een grote kans dat er een reboot komt van de serie.

In de serie, die liep tussen 1998 en 2003, volgden we een groep tieners in het fictieve plaatsje Capeside, Massachusetts. Dawson's Creek lanceerde de carrières van hoofdrolspelers Katie Holmes, Michelle Williams, James Van Der Beek en Joshua Jackson. Jaren na het einde van de serie bleek de serie een ware klassieker in zijn genre en had grote invloed op soortgelijke series die volgden.

De eerder genoemde Humes speelde in Dawson's Creek de rol van Gail Leery, de moeder van hoofdpersonage Dawson (Van Der Beek). Tijdens een gesprek met ATX TV in het kader van het programma Mother Knows Best: A Look at 90s TV Moms, onthulde Humes dat er kans is op een reboot van de serie. Ze zei er het volgende over:

"Katie Holmes en ik hebben erover gesproken. James Van Der Beek en ik hebben erover gesproken. Ik heb zelfs 190 pagina's besteed aan een idee voor een crossover of reboot. Of er iets mee wordt gedaan weet ik niet, maar er wordt wel veel over gesproken. Ik denk dat er interesse in is omdat onze serie een simpelere tijd liet zien. Een tijd znder social media."

Nostalgie heerst
In de laatste jaren hebben zoveel klassieke series een reboot gekregen, dat het helemaal niet ondenkbaar is dat we in de komende jaren een nieuwe versie van Dawson's Creek gaan zien. Of het er echt van gaat komen, zal de tijd moeten uitwijzen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen