search
Netflix voegt weer meer dan 10 nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt weer meer dan 10 nieuwe series toe

We hebben zoals elke week weer een compleet overzicht voor je met alle nieuwe content van Netflix.

Vandaag zetten we voor je op een rij wat Netflix allemaal heeft toegevoegd aan zijn streamingdienst. Het gaat om weer een hele rits nieuws.

The Flash (S07E02): Barry heeft nu ook het nieuwe vermogen van Speed Thinking. Kan dat hem helpen om Iris te redden?

Snowpiercer (S02E07): Till richt zich op de verantwoordelijken van het laatste bloedbad. Wilford test Audreys loyaliteit. Ruth heeft een openbaring als Layton onder vuur komt te liggen.

Riverdale (S05E07): Een alarmerend incident geeft de aanzet tot Archies volgende missie. Cheryl bezoekt een plek uit haar jeugd. Jughead en Tabitha onderzoeken een bizar mysterie.

Bombay Begums (1 seizoen): Vijf ambitieuze vrouwen beleven hun dromen, verlangens en teleurstellingen in het moderne Mumbai. Denk aan de directiekamer, tot de rand van de maatschappij.

Das Hausboot (1 seizoen): Muzikanten en vrienden Fynn Kliemann en Olli Schultz hebben twee moeilijke jaren waarin ze proberen het huis van zanger Gunter Gabriel in haar oorspronkelijke glorie te herstellen.

Sterrenstraal (3 seizoenen): Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!

Marriage or Mortgage (1 seizoen): Een huwelijksplanner en een makelaar gaan de strijd aan om een strijd te winnen.

Caid (1 seizoen): De spanning loopt op in deze serie met pseudoauthentiek beeldmateriaal als twee filmmakers een bendegebied binnendringen om een videoclip voor een rapper op te nemen.

Last Chance U: Basketball (1 seizoen): Een zeer gemotiveerde coach traint jonge mannen die willen uitblinken tijdens hun universitaire studie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen