Hoe lang duurt 'Falcon and the Winter Soldier' van Disney+?

Hoe lang duurt Falcon and the Winter Soldier

De serie Falcon and the Winter Soldier debuteert volgende week vrijdag op Disney+.

Jim Pedd, 12 maart 2021 07:02

De verwachtingen voor Falcon and the Winter Soldier zijn hooggespannen. De televisieserie debuteert volgende week op streamingdienst Disney+.
Dan krijgen we elke week een nieuwe aflevering te zien. En dat zes weken lang. Fans hopen dat de serie acht uur duurt, nadat acteur Anthony Mackie zoiets al beloofde aan de fans. Maar dat blijkt niet helemaal uit te komen.

Geen acht uur
"Net geen acht uur. Het hangt allemaal af van hoe je het verhaal wil vertellen. Ik denk dat het korte antwoord is dat we niet te veel onderscheid willen maken," aldus Kevin Feige.

"De lat ligt hoog voor de films en voor de series en we proberen die elke keer hoger te leggen. Door elke week een nieuwe aflevering vrij te geven, krijgen we nieuwe kansen. Dat zien we bijvoorbeeld wel bij WandaVision. Maar we bouwen series die op deze manier echt ervaren moeten worden.."

De lat ligt dus echt hoog volgens Feige. "Wat dat betreft, leggen we de lat voor ons op alle gebieden op hetzelfde niveau, of het nou om een film of om een serie gaan."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Kevin Feige

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws