Is 'Alias' de volgende serie die een reboot krijgt?

Is Alias de volgende serie die een reboot krijgt?

Als actrice Jennifer Garner de kans krijgt, gaat ze meteen door met Alias.

Jim Pedd, 12 maart 2021 om 08:06

Er zijn zowat twintig jaar verstreken sinds Alias tot een einde kwam. De televisieserie van J.J. Abrams lanceerde de carrière van actrice Jennifer Garner echt.
Alias kwam in 2006 tot een einde, na vijf seizoenen en 105 afleveringen. Maar al sinds de serie er is, hopen fans van de ABC-serie dat er een revival komt.

Een revival maken
Het idee van een revival is al heel vaak voorbij gekomen. Heel wat mensen hopen erop, maar ondanks die hoop is het tot nu toe nooit zo ver gekomen. Tegelijk laat actrice Jennifer Garner weten dat ze een revival helemaal ziet zitten.

"Ik zou echt direct tekenen," aldus Garner. Daarna grapte ze dat voormalig co-ster Bradley Cooper er dan ook niet aan zou ontkomen. "Ik zou hem echt bij z'n nekharen grijpen!"

Hoewel er nu geen directe plannen zijn voor een revival van Alias, weten we via editor Maryann Brandon die er samen met J.J. Abrams aan werkte, dat er wel gekeken wordt om de serie terug te brengen. "Er zijn wel gesprekken over geweest," zei Brandon in het verleden al eens. "Ik heb hem er echt vaak over gevraagd, en hij zegt dan altijd: 'Ja, misschien'."
Bron: THR

Lees meer over: Alias, Jennifer Garner, ABC, Revival, JJ Abrams

Informatie over de serie: Alias

Populair nieuws