search
'Jennifer Garner kan haar eigen auto niet meer vinden'
Series / Celebrity

'Jennifer Garner kan haar eigen auto niet meer vinden'

Jennifer Garner speelde jarenlang een internationale superspion, maar in het echte leven kan ze nog verdwalen in een parkeergarage!

Jennifer Garner speelde jarenlang een internationale superspion, maar in het echte leven kan ze nog verdwalen in een parkeergarage.

In een filmpje op haar Instagram besteedt Jennifer Garner 25 minuten aan het zoeken naar haar auto op een parkeerplaats. "Ik zou je willen vertellen dat dit een op zichzelf staand incident was, maar ..." grapt de actrice in beeld.

Lees ook: Jennifer Garner bevestigt 'Alias' reboot!

De clip begint met Garner die door een parkeergarage dwaalt op zoek naar haar auto. Met een knuffel in haar armen vertelt de actrice aan haar vriendin, die aan het filmen is, dat ze "al 10 minuten rondlopen" op zoek naar haar auto.

Ze staat erop dat haar auto in het 'Y' -gedeelte van de garage is geparkeerd, en probeert haar auto te vinden door op een knop op haar elektronische sleutels te drukken. "Oh, weet je wat er mis is? De batterijen zijn op" zegt ze wanneer het alarm niet afgaat.

De zoektocht komt uiteindelijk tot een einde wanneer Garner haar auto in het 'F' -gedeelte van de garage ziet. "Dit heeft niets te maken met waar ik zei dat het was. Ik zei dat mijn auto in 'Y' stond, maar het is zo onbeleefd om iemands auto zomaar naar F te verplaatsen."

Bekijk hier de schaamteloze zoektocht van Garner!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen