Krijgt 'Modern Family' stiekem een spin-off?

De gigantische hitserie is voorbij, maar het gerucht gaat dat er een nieuwe serie komt.

Jim Pedd, 12 maart 2021 11:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Modern Family is alweer een tijdje voorbij. De serie debuteerde in 2009 en duurde daarna elf seizoenen. De kijkcijfers waren enorm goed en het was een kritisch succes.
Een groot deel van de populariteit van de serie komt voort uit de relatie tussen Mitchell Pritchett en Cameron Tucker. Zij zijn een getrouwd homoseksueel echtpaar dat een baby genaamd Lily adopteert en aan het einde van de serie met Rexford komt. In de serie speelt Jesse Tyler Ferguson de rol van Mitchell en Eric Stonestreet is Cameron.

Eigen serie
Tijdens een gesprek met E! online reageerde Ferguson op de geruchten dat er een heel eigen serie voor het duo zou komen. Hij zegt niet benaderd te zijn, maar dat er wel ooit gekeken is naar de mogelijkheid van zo'n serie.

"Er is echt niets officieels vastgesteld. Ik ben echt nog niet gevraagd om iets te komen maken. Maar er is dus wel over gesproken, al heb ik nog niets officieels gehoord," aldus Ferguson.

Het is wel de vraag in hoeverre zoiets kans van slagen heeft. Modern Family werkte zo goed omdat er een ensemble cast is, een grote cast die echt uit meerdere sterren bestond.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Modern Family, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet

Informatie over de serie: Modern Family

Populair nieuws