Megahit 'Grey's Anatomy' eindigt mogelijk met zeventiende seizoen

Grey's Anatomy eindigt mogelijk met 17e seizoen

Grey's Anatomy is al zeventien jaar op televisie te zien, maar mogelijk is het straks echt voorbij.

Jim Pedd, 12-03-2021 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Mogelijk komt Grey's Anatomy eerder tot een einde dan je misschien zou willen. De serie is op dit moment bezig met zijn zeventiende seizoen, en nu blijkt dat de finale van dit seizoen geschreven wordt als een seriefinale.
Het medisch drama is nu even met een pauze, maar de opnames van de resterende afleveringen van het zeventiende seizoen zijn in volle gang. In de loop van mei zou de serie zijn zeventiende seizoen moeten afronden.

Onderhandelen voor een terugkeer
Hoewel ABC heel graag door wil met de hitserie, is het de vraag of dat wel gaat lukken. Ellen Pompeo, die de hoofdrol van Meredith Grey speelt, is net als maakster Krista Vernoff in gesprek voor een nieuw contract.

Volgens The Hollywood Reporter zijn er nog geen afspraken gemaakt. Het zou dan ook kunnen dat de serie nu echt stopt. Dat hangt af van de onderhandelingen en waar het uiteindelijk op uitdraait. Mocht men er niet uit komen, dan houdt de serie vermoedelijk op.

Dat laat Vernoff ook weten: "Ik werk aan een seizoen en een finale, die zou kunnen dienen als de seizoensfinale, maar tegelijk ook als de finale van de serie." Dat betekent dat we mogelijk "een cliffhanger krijgen en een draadje voor het volgende seizoen, maar mogelijk ook niet."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Krista Vernoff, Ellen Pompeo

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws