Gerucht: Sebastian Stan wordt de nieuwe Luke Skywalker

Wordt Sebastian Stan de nieuwe Luke Skywalker?

Het gerucht gaat dat de acteur straks gaat tekenen voor een serie als Luke Skywalker.

Jim Pedd, 13 maart 2021 om 17:24

Het gerucht gaat al enige tijd dat Lucasfilm en Disney een serie willen maken rond Luke Skywalker. Nu horen we weer van een nieuwe bron dat acteur Sebastian Stan in die serie de hoofdrol moet spelen.
Sebastian Stan is niet de vreemdste keuze. Hij is 38 jaar oud en lijkt qua gezicht ergens wel op Mark Hamill. En daarmee heeft hij ook de perfecte look en leeftijd om de rol van een jongere Luke te spelen.

Veel Star Wars
Mikey Sutton stelt nu op basis van anonieme bronnen dat Lucasfilm inderdaad van plan is om een serie te maken over het leven van Luke Skywalker tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens.

In die serie leren we dan wat Luke in die jaren gedaan heeft, en hoe hij onder meer zocht naar de geschiedenis van de Jedi. Dat klinkt erg interessant en was ook behoorlijk onderbelicht in de films.

Tegelijk zijn er nog heel veel andere series in de franchise op komst, dus is het goed om er rekening mee te houden dat zo'n televisieserie rond Luke Skywalker, als die er al komt, nog lang op zich zal laten wachten.
Bron: geekositymag

Lees meer over: Star Wars, Sebastian Stan, Luke Skywalker, Disney Plus

Populair nieuws