search
Waarom zat Doctor Strange niet in 'WandaVision'?
Series / Nieuws

Waarom zat Doctor Strange niet in 'WandaVision'?

Vandaag krijgen we antwoord op die vraag van Benedict Cumberbatch zelf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Benedict Cumberbatch legt tijdens een interview uit waarom hij niet als Doctor Strange te zien was in WandaVision. Dat is precies iets waar Marvel-fans op gehoopt hadden, maar dat kregen ze niet.

Aangezien er een duidelijke band zou zijn tussen de serie WandaVision en aankomend Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, hadden fans verwacht dat Doctor Strange aan het einde van de serie op z'n minst een cameo zou krijgen. Dat bleek echter niet het geval.

Niet mogelijk
Benedict Cumberbatch vertelde dat hij het wel leuk zou hebben gevonden om te doen. "Het zou Elizabeth Olsens rol in Doctor Strange duidelijk opgezet hebben. Maar weet je, het zit er gewoon aan te komen."

"We zitten nu middenin de opnames. We zijn er al mee bezig sinds iets voor de Kerst en het is echt opwindend," aldus de acteur. "Ik zat niet in WandaVision, omdat ik simpelweg te druk was." Hij had het vooral druk met de film The Mauritanian, die gemaakt is door zijn eigen productiebedrijf.

Disney+ bereidt zich nu voor op de komst van de volgende Marvel-serie: The Falcon and the Winter Soldier. Die gaat volgende week vrijdag van start.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen