'Grey's Anatomy' vermoordt dit personage ineens

De serie nam weer eens in geheel eigen stijl afscheid van een van zijn hoofdpersonen.

Jim Pedd, 13 maart 2021 19:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen aflevering was Grey's Anatomy weer behoorlijk emotioneel. De serie doodde heel abrupt een van zijn personages.
Lees vanaf hier niet verder, als je de nieuwste aflevering nog niet gezien hebt!

Grey's Anatomy staat erom bekend heel makkelijk en heel plotseling afscheid te nemen van hoofdpersonen. De serie spaarde dit keer Andrew DeLuca niet, de chirurg in Grey Sloan Memorial Hospital, en een ex van Meredith Grey.

Wat gebeurde er?
Andrew DeLuca werd neergestoken in de nieuwste aflevering. Zijn collega's probeerden hem nog te redden, maar tevergeefs. Daarmee is er dus een einde aan de tijd van acteur Giacomo Gianniotti in de televisieserie.

In de aflevering sprak DeLuca met Meredith op het strand waar ze een groot deel van dit seizoen doorbracht. Daar hing ze onder meer rond met Derek, haar dode echtgenoot en George, haar dode beste vriend. Maar ook bracht Meredith daar tijd door met haar collega's die wel nog leven.

De serie is nu bezig met zijn zeventiende seizoen. De finale wordt geschreven alsof de serie tot een einde komt, omdat de cast nog aan het onderhandelen is voor een nieuw contract.
Bron: Variety

Lees meer over: Greys Anatomy, Meredith Grey, Giacomo Gianniotti, Ellen Pompeo, Krista Vernoff, Andrew DeLuca

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws