Het J.J. Abrams-personage uit 'The Simpsons' is onthuld

J.J. Abrams, bekend van LOST en Star Wars, is te zien in de nieuwste aflevering van The Simpsons.

Bram de Groot, 14-03-2021 10:39

In The Simpsons komen regelmatig bekende personen voorbij, met het uiterlijk van de persoon en de stem van de persoon. Vandaag is het de beurt aan producent en regisseur J.J. Abrams, bekend van onder meer de serie LOST en de recente Star Trek en Star Wars-films.
Via TV Line krijgen we nu een eerste blik op de getekende Simpsons-versie van J.J. Abrams die te zien zal zijn in de aflevering Do PizzaBots Dream of Electric Guitars?. En de afbeelding lijkt erop te wijzen dat Homer Simpson het aflegt tegen de Hollywood-grootheid.

"Homer probeert een mechanische band uit zijn jeugd te herenigen, maar J.J. Abrams verslaat hem," luidt de synopsis voor de aflevering die vanavond op de zender Fox.

Eerste foto van J.J. Abrams in The Simpsons
Wat die "mechanische band" exact inhoudt is nog niet bekend, dus de ware fans zien het vanzelf. Abrams was overigens al eens te zien in Family Guy, dus ervaring heeft hij al.

The Simpsons is in Nederland te zien op Fox en op Disney+ (seizoen 1 - 31). Helaas lijkt seizoen 32 niet in Nederland te zien via de reguliere kanalen.

Bron: TV Line

Lees meer over: JJ Abrams, Star Trek, Star Wars, The Simpsons

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix