search
Disney-acteur teaset rol in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney-acteur teaset rol in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Brengt The Mandalorian straks een live-action versie van Ezra Bridget met zich mee?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar kwamen er ineens geruchten op dat acteur Mena Massoud, die we kennen als Aladdin van Disney, zich bij het sterrenstelsel ver, ver weg zou voegen.

De acteur zou een live-action versie van het personage Ezra Bridger spelen. Dat personage kennen we uit de animatieserie Star Wars Rebels. Op Instagram liet hij nu zien hoe hij misschien inderdaad die rol gaat spelen.

Een cryptische verwijzing
Op Instagram deelde Massoud een foto van zichzelf zonder shirt. En daarbij schreef hij een tekst die verwijst naar een aflevering uit het tweede seizoen van Rebels, Stealth Strike.

"Hey, gewoon dat je het weet, als ik ontsnap, ga ik niemand van jullie pijn doen", schrijft Massoud. Hij gebruikte geen enkele hashtag, en verwees verder niet direct of indirect naar Star Wars.

Bekijk op instagram


Het lijkt er daarmee steeds meer op dat Ezra in de franchise gaat debuteren. Hij volgt dan Ahsoka Tano, een ander castlid uit Star Wars Rebels en gespeeld wordt door Rosario Dawson. Haar personage is op jacht naar Grand Admiral Thrawn, een personage waar Ezra ook tegen vocht.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen